VANSKELIG TID ETTER FØDSEL: God kveld Norge ble med hjem til Siri. Foto: TV 2.
VANSKELIG TID ETTER FØDSEL: God kveld Norge ble med hjem til Siri. Foto: TV 2.

TV 2-Siri opplevde en svært dramatisk fødsel

– Det endte med hastekeisersnitt, forteller sportsanker Siri Avlesen-Østli (31).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hele reportasjen og intervjuet med Siri kan du se på God kveld Norge, lørdag kl.22.15.

29. oktober i fjor ble sportsanker Siri Avlesen-Østli mor for første gang, men det ble et helt annet fødsel enn det hun hadde sett for seg.

– Jeg fikk masse vann i kroppen, og jordmoren sa det bare var å reise inn til Ullevål med en gang, sier Avlesen-Østli til God kveld Norge.

Tok hastekeisersnitt

På sykehuset ble det konstatert av Siri hadde fått svangerskapsforgiftning, og det ble noen svært dramatiske dager før lille Victor kom til verden.

Fødselen ble satt i gang umiddelbart, fordi Siri hadde så høyt blodtrykk. Men det skulle ta tre lange dager før gutten kom til verden.

– Det ble komplikasjoner, og det endte med hastekeisersnitt, forteller Siri.

Ble en pasient hjemme

Etter fødselen ble det noen tunge uker, da Siri ble som en pasient for mannen sin. Han passet både sønnen og henne.

– Det har vært kjedelig å ikke kunne ta vare på han. Jeg føler at jeg ikke har fått brukt den tiden slik jeg trodde det skulle bli. Jeg har ikke hatt overskudd til så veldig mye.

Gleder seg til OL-sendinger

Siri er absolutt ikke vant til å være i ro, selv om det er det kroppen hennes trenger nå. Hun har hatt høyt blodtrykk, som har tvunget henne til å slappe av.

Vi er vant til å se Siri på TV-skjermen med et stort smil og masse energi. Hun ble et kjent fjes for de fleste da hun dekket OL i Sotsji for TV 2. Nå gleder Siri seg til å begynne å jobbe igjen, og allerede til sommeren skal hun dekke OL i Rio. Uten sønnen.

– Jeg gleder meg veldig! Det er et kontinent jeg ikke har vært på. Selv om man må reise fra familie og være borte i tre uker, så tror jeg det blir utrolig gøy!

Få med deg sesongpremieren av God kveld Norge, lørdag kl.22.15.