NYBAKT MAMMA: Eva Weel Skram (30) stilte opp på pressetreff i Oslo, bare fire dager etter hun fødte sønnen William. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES
NYBAKT MAMMA: Eva Weel Skram (30) stilte opp på pressetreff i Oslo, bare fire dager etter hun fødte sønnen William. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES

Eva Weel Skram om sønnen:
– Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med ham

Artisten stilte opp på «Hver gang vi møtes»-pressetreff fire dager etter fødselen.

«Hver gang vi møtes»-aktuelle Eva Weel Skram (30) fødte sitt første barn, sønnen William, natt til 4. januar sammen med sin ektemann og Eva & The Heartmaker-kollega Thomas Stenersen (34).

SØNNEN: Sønnen til Eva Weel Skram, William, ble født natt til mandag 4. januar. Foto: Instagram/Privat
SØNNEN: Sønnen til Eva Weel Skram, William, ble født natt til mandag 4. januar. Foto: Instagram/Privat

Skram kom hjem fra sykehuset i går, og i dag var den sporty artisten til stede i produksjonsselskapet Mastiffs lokaler for å møte pressen i forbindelse med lørdagens «Hver gang vi møtes»-premiere.

Etter fire dager som mamma, er det ikke lett for henne å si hvordan det er å være mamma riktig ennå. 

– Det er vanskelig å svare på, fordi jeg kom hjem fra sykehuset i går. Jeg har liksom ikke kommet ordentlig inn i det ennå. Men det er veldig stas og vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med ham. Det tar nok noen uker før det synker inn. Det var en fin start på året, altså, sier hun og ler.

Tok med familien på programvisning

Skram forteller videre at fødselen gikk knirkefritt, og at hun har ingenting imot om William velger å følge i foreldrenes fotspor og blir musiker.

– Han skal få lov til å bli akkurat hva han vil, selvfølgelig. Mine foreldre spilte og sang for meg hele tiden, og det gikk jo som det gikk. Så man blir selvfølgelig påvirket av hva som er rundt seg.

Skram rundet 30 år den 17. desember, og i forbindelse med bursdagen var familien samlet i Oslo. Tilfeldighetene skulle ha det til at Skram samtidig ble invitert av produksjonsselskapet Mastiff, som lager serien, for å se sitt eget «Hver gang vi møtes»-program. Hun tok med hele familien på visningen, og hun synes at programmet innfridde forventningene.

– Å, det var så spennende! Jeg er så beæret over å være med på dette opplegget. Det er så stor produksjon og det er så fantastiske artister som er med. Det er fine ting jeg er veldig stolt av. Jeg er så spent på å se resten nå!

– Føler du at de klarte å fange stemningen som du opplevde mens du var der?

– Ja, absolutt. Jeg trodde på en måte at jeg ikke skulle huske så mange av versjonene på min dag, men jeg husket alt! Jeg fikk gjenoppleve det på nytt. Det fremsto akkurat som det var. Det er en av de beste dagene jeg har fått oppleve.

Fra Idol til Hver gang vi møtes

Skram ble landskjent da hun kom på 6. plass i Idol i 2005. Under den påfølgende Idol-turneen samme år fant hun tonen med turnégitaristen Thomas Stenersen. I 2006 dannet de den kritikerroste duoen Eva & The Heartmaker, og i 2008 giftet de seg på Grünerløkka i Oslo.

I januar og februar er Skram å se i den nye sesongen av Hver gang vi møtes sammen med Wenche Myhre (68), Philip «Admiral P» Boardman (33), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39).

Hun var fem måneder på vei da serien ble spilt inn, men holdt det hemmelig for pressen under pressedagen på gården. Artistene og produksjonsselskapet var dog informert, og graviditeten nevnes flere ganger i Hver gang vi møtes som har TV 2-premiere lørdag 9. januar klokken 20.00.