TO GLADE GUTTER: Niklas Dyrhaug og Petter Northug jr. liker å fleipe med hverandre. Dyrhaug får mye tyn for stempelet som Norges mest sexy mann. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TO GLADE GUTTER: Niklas Dyrhaug og Petter Northug jr. liker å fleipe med hverandre. Dyrhaug får mye tyn for stempelet som Norges mest sexy mann. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Northug om kompisen: – Høy på seg selv av sexy-stempelet

– Petter er bare misunnelig, kontrer Niklas Dyrhaug.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I november i fjor ble Niklas Dyrhaug kåret til Norges mest sexy mann av magasinet Elle. Kjekkasen fra Tydal, av noen også kalt «Tinder-Dyret», synes det var stas å gå til topps i kåringen.

– Det var artig, det, Det kom som lyn fra klar himmel, men det finnes en del verre kåringer. Jeg lever fint med den tittelen, gliser Dyrhaug.

Tror Northug ville byttet verdenscupseier med sexy-kåring
Petter Northug lever ikke like fint med kåringen. Han mener kompisen har endret adferd etter at han fikk sexy-stempelet.

– Han er høy på seg selv, men det har han lov til når man får slike titler, sier Northug.

Det er bare tull, forsikrer Dyrhaug.

– Jeg har ikke det. Han er litt misunnelig på den kåringen der. Petter er rask med å nevne det i alle sammenhenger. Jeg tror han kunne tenkt seg å bytte bort en verdenscupseier mot den kåringen, smiler Dyrhaug.

– Damene går til Dyrhaug først
Northug forteller at det for øyeblikket er knusktørt på damefronten. Han er blitt skiløper på heltid, noe han gir Dyrhaug noe av skylden for. I 2014 kunne Northug fortelle at han har et godt øye til skuespillerinnen Eva Mendes, men hun har foreløpig ikke bitt på agnet.

– Jeg har ikke kommet et fnugg videre. Det ser tungt ut. Når jeg er på lag med Dyrhaug vet jeg at damene går til ham først, sier Northug og legger til: 

– Når Niklas blir kåret til Norges mest sexy mann, og man i tillegg har Sundby på laget, så føler man seg ganske laidback. Jeg kommer i tredje eller fjerde rekke på laget, og det er behagelig, sier mosbyggen.

Selv om han er kåret til Norges mest sexy mann er Dyrhaug fortsatt singel. Det lever han foreløpig godt med.

– Jeg er utøver på heltid. Jeg har ikke dame. Vi må fokusere på det vi kan, nemlig å gå på ski, humrer 28-åringen.

Var svært skuffet etter lørdagens løp
Dyrhaug har foreløpig ikke fått dreis på beina i Tour de Ski. Men sveis er noe Dyrhaug kan. Han har nemlig fått flere av lagkameratene sine til å løpe til frisøren.

– Jeg prøver å kjøre en trønder-look. Emil Iversen skal til frisøren for å kopiere den. Så får vi se om det blir noen kåringer på ham etter hvert, gliser han.

Sportslig har det blitt fint lite kåringer så langt i Tour de Ski. Dyrhaug var svært skuffet etter sprinten i Oberstdorf. Da ble han plassert sist i heatet sitt etter regelbrudd. Onsdag ble han nummer fire på 15 km fellesstart.

– Jeg føler meg veldig bra, men det har vært mye stang ut så langt i Touren, medgir Dyrhaug.