Messi-show da Barcelona ydmyket byrivalene i cupen

Barcelona avga poeng mot lillebror Espanyol i helgen og kom under i onsdagens cupkamp, men slo tilbake og tok en overlegen 4-1-seier.

Se Messi herje i Sportsnyhetene øverst!

Etter helgens skuffende 0-0-kamp i serien, som sendte Atlético Madrid til topps på tabellen, fikk Barcelona en ny smell da Felipe Caicedo scoret for gjestene før det var spilt ti minutter på Camp Nou onsdag.

Høy temperatur
I en kamp med meget høy temperatur, mange stygge taklinger, to røde kort og en hel haug med gule, var det selvsagt Lionel Messi som sto fram og vendte kampen.

Først utlignet han frispilt av Andrés Iniesta, og rett før pause gjorde han 2-1 med et frispark via tverrliggeren.

Messi spilte også Gerard Piqué fram til det tredje målet tidlig i en 2. omgang Barcelona dominerte totalt.

To så rødt
Verre ble det etter at Espanyol-spillerne Hernan Perez og Pape Diop ble utvist, og mot slutten var det tilløp til håndgemeng hele tiden. Flere Espanyol-spillere mente at Messi og Neymar prøvde å håne dem.

Neymar satte punktum med 4-1 etter veggspill med nettopp Messi, som altså var involvert i alle fire mål.