Skadeplagede Daniel Sturridge kommer ikke til å spille i Liverpools semifinalekamp i ligacupen mot Stoke tirsdag. FOTO: MARTIN RICKETT /
Skadeplagede Daniel Sturridge kommer ikke til å spille i Liverpools semifinalekamp i ligacupen mot Stoke tirsdag. FOTO: MARTIN RICKETT /

Sturridge fikk tilbakeslag

Skadeplagede Daniel Sturridge kommer ikke til å spille i Liverpools semifinalekamp i ligacupen mot Stoke tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool-Stoke på TV 2 Sport Premium tirsdag

Spissen sliter med problemer i hamstringen igjen.

I julen meldte Sturridge seg klar for spill, men manager Jürgen Klopp var ikke enig og ville ikke la engelskmannen spille.

26-åringen har nemlig slitt ekstremt med skader de siste sesongene. Denne sesongen har han kun fått fem ligaopptredener, mens forrige sesong ble det bare 12 seriekamper.

Trolig valgte Klopp riktig da han ikke slapp til Sturridge i julen. Liverpool-spissen fikk mandag et tilbakeslag og er ikke klar til oppgjøret mot Stoke tirsdag.

– Daniel har litt problemer, ikke alvorlig, men kunne ikke være med på treningsøkta mandag og må vente en dag. Det var ikke hans plan å stå over denne treningen, sa Klopp.

Liverpool-manageren har kun Christian Benteke tilgjengelig på topp tirsdag. I tillegg til Sturridge, er spissene Divock Origi og Danny Ings skadd. (©NTB)