Her er Johaugs og skijentenes nyttårshilsener til folket

«Gjør en annens dag til den beste, og du vil være den neste, som det varme smilet har funnet, og da har jammen verden vunnet!»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. januar starter den tiende utgaven av Tour de Ski. De to siste sesongene har norske utøvere gått til topps både på kvinne- og herresiden.

Også denne sesongen må de norske utøverne finne seg i å være favoritter. Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby har vært suverene denne sesongen. Men kanskje det blir annerledes når 2015 blir til 2016?

Mens nyttårsrakettene skytes i luften i Norge forbereder de norske skiløperne seg til sprinten i Lenzerheide første nyttårsdag. Vi har bedt skijentene skrive en personlig nyttårshilsen til alle der ute.

I bildegalleriet over ser du hilsenene til Ingvild Flugstad Østberg, Kari Øyre Slind, Ragnhild Haga, Therese Johaug, Heidi Weng, Maiken Caspersen Falla, Kathrine Harsem, Kari Vikhagen Gjeitnes og Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Enkelte har dekorert sine hilsener med glitter, enkelte kommer med sine ønsker for 2016, og enkelte har gått for å skrive sin hilsen i diktform.

Felles for de alle er at de er forseggjorte og verdt å lese - alle som en.