Bortesmell for poengløs Zuccarello

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tapte 3-5 mot Nashville Predators i den første kampen etter julepausen.

FIKK JULING: Shea Weber og Nashville Predators ble et nummer for store for Mats Zuccarello Aasen og lagkameratene. FOTO: CHRISTOPHER HANEWINCKEL /

Nordmannen spilte 19 minutter, men var ikke involvert i noen av scoringene i mandagens NHL-kamp.

I stedet var det Jesper Fast, Rick Nash og J.T. Miller som laget Rangers' mål i en kamp som i realiteten ble avgjort midtveis i tredje periode.

Fire tap på fem kamper
Da tok hjemmelaget nemlig ledelsen 5-1 ved James Neal, som scoret sitt andre mål for kvelden. Han hadde også sendt Predators opp til 2-1 i annen periode.

Nashs og Millers' scoringer ble dermed mest som trøstemål å regne for et Rangers-lag som har tapt fire av sine fem siste kamper.

Neste test for Zuccarello og lagkameratene kommer borte mot Tampa Bay Lightning onsdag.

Målgivende av Martinsen
Da gikk det bedre for Andreas Martinsens Colorado Avalanche.

Den tidligere Lillehammer-spilleren noterte seg for målgivende pasning da Matt Duchene satte inn 3-1 i midtperioden mot San Jose Sharks.

Martinsen fikk et drøyt kvarter på isen da Avalanche vant 6-3.

Nathan MacKinnon var kampens store spiller med sine tre mål for Avalanche.(©NTB)