ETTERTRAKTET: José Mourinho har vært en ettertraktet mann siden han tidligere i desember fikk sparken i Chelsea. FOTO: ANDREW MATTHEWS /
ETTERTRAKTET: José Mourinho har vært en ettertraktet mann siden han tidligere i desember fikk sparken i Chelsea. FOTO: ANDREW MATTHEWS /

– Real Madrid har tilbudt Mourinho jobb

Real-president Florentino Pérez ønsker seg sin portugisiske yndling tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho skal ha blitt tilbudt trenerjobben til Rafa Benítez i Real Madrid.

Det melder John Cross i den britiske tabloidavisen The Mirror.

Cross er normalt sett en godt informert journalist på balløya, og har god kontroll på hva som rører seg av overganger og forhandlinger der ute.

Forrige måned kunne The Mirror fortelle at Real Madrid-president Florentino Pérez, som er en svært stor tilhenger av Mourinho, ønsket seg portugiseren tilbake i trenerstolen på Santiago Bernabéu, til fordel for nåværende manager Rafa Benitez.

Nå skal Pérez ha gjort ord til handling og tilbudt Mourinho jobben som Benítez' erstatter i klubben.

Benítez har ikke klart å vinne over fansen i hovedstadsklubben siden han tok over foran inneværende sesong, og uten de helt store resultatene å vise til, vurderer styret i Real Madrid nå seriøst å kvitte seg med den 55 år gamle spanjolen.

Det er potensielt dårlig nytt for Manchester United hvor manager Louis van Gaal ser mer og mer ut til å være ferdig i klubben etter en rekke svake resultater.

Forhandlingene mellom Mourinho og Real Madrid skal ha vekket oppmerksomhet på Old Trafford, da det lenge har vært spekulert i om portugiseren sitter på gjerdet og venter på jobben til trenerkollega van Gaal.

Mourinho fikk sparken i Chelsea tidligere i desember, bare syv måneder etter at han ble seriemester med London-klubben.

Både spillere og fans har i kjølvannet av sparkingen tatt til sosiale medier for å uttrykke sin støtte til den karismatiske manageren.

Mandag kveld møtes nettopp Manchester United og Chelsea i det mange spekulerer i blir van Gaals siste kamp.

Oppgjøret ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo kl. 18.30.