Slik har du ikke sett håndballstjernene før

I en kalender har Vardar-spillerne byttet ut klister og svette, med høye hæler og sminke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vardar er et lag fra Skopje i Makedonia. I stallen har de verdensstjerner som Andrea Lekic, Andrea Penezic og Jovanka Radicevic. Nå poserer stjernene i en kalender som er en laget som en reklamekampanje for et mineralvann i Makedonia. 

– Vi hadde noen uforglemmelige dager da vi lagde kalenderen. Dette var en ny opplevelse for meg, og resultatet er utrolig! Laget vårt passet perfekt for disse bildene. Jeg ønsker alle en god jul og et godt nyttår, også håper jeg det første du ser 1. januar er våre ansikter i kalenderen, sier Lekic til Vardar sine hjemmesider. 

Serbiske stjerner droppet VM
Andrea Lekic ble et kjent fjes i 2013. Da ble hun kåret til verdens beste håndballspiller og hun var med på å slå ut Norge av VM. Verdensmesterskapet i 2013 på hjemmebane endte med et sølv for Serbia, men under årets VM i Danmark var ikke Lekic å se på banen selv om Serbia spilte. Det er fordi Andrea Lekic, sammen med Vardar-kollega Sanja Damjanovic, strekspiller Dragana Cvijic og keeperen Katarina Tomasevic valgte å bli hjemme i protest mot den serbiske treneren. Det resulterte i at Serbia endte på en 15. plass i Danmark. 

Jevnt i mesterligaen
I mesterligaen ligger Vardar foreløpig på 4. plass i sin gruppe, men det er jevnt og Vardar har fortsatt seks kamper igjen å spille. De er ikke i samme gruppe som Larvik, men det ungarske storlaget Gyør der Linn Jørum Sulland, Heidi Løke og Kari Aalvik Grimsbø spiller. Da Vardar møtte Gyør tidligere i gruppespillet tapte de 27-28.  

Her kan du se hele kalenderen.