Flest søker etter Kardashian og Messi

Disse to troner øverst på Googles søkestatistikk for året vi er i ferd med legge bak oss.

Lionel Messi og Kim Kardashian. MONTASJE. FOTO: NTB SCANPIX
Lionel Messi og Kim Kardashian. MONTASJE. FOTO: NTB SCANPIX

Flest ville vite mer om den amerikanske TV-kjendisen Kim Kardashian og den argentinske fotballstjernen Lionel Messi i året som gikk, viser statistikk fra søketjenesten Google.

Kardashian toppet lista over vanligste personsøk i Google i 26 land verden over i 2015, og det samme gjorde Messi, skriver Time.

Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo følger hakk i hæl og topper lista over personsøk i 21 land, mens de to popstjernene Nicki Minaj og Rihanna er på topp i henholdsvis 13 og 11 land.

35 år gamle Kim Kardashian ble kjent gjennom realityserien «Keeping Up with the Kardashian», som siden 2007 har gitt et innblikk i den noe uvanlige familien der stefaren blant annet ble stemor for en tid tilbake.

I dag er hun en vellykket forretningskvinne som blant annet selger et eget parfymemerke og driver motebutikk Los Angeles sammen med søstrene Kourtney og Khloé.

28 år gamle Lionel Messi er en av stjernene på FC Barcelona, og er kåret til verdens beste fotballspiller og belønnet med Gullballen av FIFA fire ganger. (NTB)