Klopp til TV 2: – Leicester er favoritter, men ikke umulige å slå

Jürgen Klopp gleder seg til Boxing Day-møtet med Leicester på Anfield. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool - Leicester 2. juledag på TV 2 Sport Premium og Sumo klokken 16.00!

Oslo/Liverpool (TV 2 Sporten): For de aller fleste er 24. desember julens store høydepunkt, men for fans av engelsk fotball er det 26. desember - Boxing Day - som er den virkelig store dagen. 

For Jürgen Klopp blir det den første julen hvor managerjobben er første prioritet og tyskeren gleder seg til å få oppleve tradisjonen som manager i engelsk fotball for første gang. 

– Alle i England elsker dette. Boxing Day er en utrolig viktig dag i England, sier Klopp til TV 2.

– Men det betyr også at vi som er involvert ikke får føle helt på den julefølelsen. Vi må trene og forberede oss til kampprogrammet som kommer. Vi kan ikke danse rundt juletreet og så gå ut for å spille vår beste fotball. 

– Dere får besøk av Leicester på Anfield på Boxing Day. Vil du si at Leicester er favoritter i den kampen slik situasjonen er nå?

– Ja, uten tvil. Det betyr lite at de er favoritter, men de er virkelig i syvende himmel nå og fulle av selvtillit, sier Klopp. 

Samtidig påpeker tyskeren at det er et revansjesugent Liverpool-mannskap som stiller til start etter 0-3-tapet for Watford like før jul. 

– Leicester er ikke umulig å slå. De siste ukene har mange lag forsøkt å slå dem uten å lykkes, så kanskje vi er laget som klarer det, smiler 48-åringen. 

Se mer av TV 2-intervjuet med Jürgen Klopp før Leicester-kampen i videovinduet øverst i saken.