Etter en dramatisk sesongavslutning på Hotel Cæsar, ble fansen sittende foran skjermen i sjokk og vantro.

Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. (Tarjei Westby) styrter et fly rett mot det folkekjære hotellet, der alle var samlet til julefeiring.

Endringer på hotellet

Etter jul starter den neste sesongen av Hotel Cæsar, og det vil skje store ting på hotellet. I den første episoden, som sendes 4. januar, avslører Ninni Krogstad, spilt av Sølje Bergman, at hun er gravid.

Se klippet med Ninni og hennes voksende mage i toppen av saken. Der er hun cirka seks måneder på vei.

Bergman forteller til TV 2 at neste sesong hopper rett inn, seks måneder etter den fatale ulykken på Hotel Cæsar. Da er Ninni gravid i sjette måned.

– Ninni har stått mye alene, og hun vil klare dette selv. Det eneste hun har brydd seg om er sønnen Goggen. Nå får Ninni en ny sjanse, og skal klare dette også på sin måte, sier Bergman til TV2.

Tar kontakt med barnefaren

Sølje forteller at den dramatiske sesongavslutningen vil endre mye i serien, men at mye vil bli enda bedre.

– Når man opplever en så dramatisk hendelse så går man ofte i sjokk. Ninni velger å konsentrere seg om det nye barnet i magen, og vil ikke motta hjelp. Hun vil sørge på sin egen måte.

Det spekuleres nå i hvem som kan være faren til barnet. Kan det være Atle, eller er det noen andre?

– Ninni holder kortene tett til brystet først, men etterhvert kommer det frem hvem barnefaren er. Hun oppsøker barnefaren, som skal ha gått videre i livet og funnet noen andre.

Et nytt vennskap oppstår

Ninni ønsker ikke å slippe noen mennesker inn i livet sitt. Hun misliker at folk forteller henne hva hun skal gjøre, men i neste sesong vil det oppstå et betydningsfullt vennskap som får Ninni til å åpne seg.

– Ninni har vanskelig for å stole på mennesker, og er veldig redd for å bli sviktet. Neste sesong blir dramatisk, og Ninni har det absolutt ikke bra, innrømmer Bergman.

Få med deg sesong-premieren av Hotel Cæsar mandag 4. januar! I mens kan du se alle sesongen av såpeserien på TV 2 Sumo!