Torsdag kveld var det tid for sesongavslutning på såpeserien Hotel Cæsar, og fansen var i sjokk da Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. (Tarjei Westby) styrte et fly rett mot det folkekjære hotellet, der alle var samlet til julefeiring.

Noen reagerte med raseri, mens mange var i tårer over det som ser ut til å bli en skjebnesvanger katastrofe. 

I vinduet i hotellet står Juni Anker-Hansen (Anette Hoff) og ser flyet komme rett mot hotellet. Vi vet ikke om hun overlever eller ikke – alt TV 2 har avslørt, er at to omkommer og flere blir alvorlig skadet.

Kunne blitt siste punktum
Skuespiller Anette Hoff (54) forteller at scenen var svært emosjonell å spille inn. På det tidspunktet visste ikke skuespillerne om de skulle vende tilbake til serien.

– Avslutningen skulle fungere som en mulig, endelig avslutning. Da vi spilte den inn, var det godt mulig at det ble det aller siste vi skulle lage av Hotel Cæsar noen sinne. Ikke før tre måneder senere visste vi at det ble flere sesonger, forteller hun til TV 2.

Hun mener fansen kan glede seg til serien starter opp igjen 4. januar.

– De som overlever skal finne tilbake til livet. Det kommer til å ta tid, og det skjer store endringer. Hotellet blir aldri det samme igjen, sier Hoff.

– Kommer til å gjøre inntrykk

Fansen må forberede seg på at det vil bli et sterkt gjensyn med serien.

– Det kommer til å gjøre et stort inntrykk. Det blir både trist og fint på samme tid. Sånn er livet – det skjer katastrofer, og det skal vi ikke glemme. Vi prøver å speile det virkelige liv, og da må vi også ha med vanskelige og fæle ting, sier Hoff.

Serien går inn i sin 33 sesong på nyåret. For ett år siden var fansen fortvilet da det gikk rykter om at serien ville legges ned. I mai i år ble det imidlertid kjent at serien er reddet – i hvert fall til og med desember 2016.

Serien er et slags TV-mirakel, den har overlevd i 17 år. Vi har virkelig klart å heve kvaliteten på Hotel Cæsar. Dette er TV som griper, sier Hoff.