Fansen er i tårer etter sjokkavslutning på Hotel Cæsar

Sesongavslutningen på Hotel Cæsar ble skjebnesvanger, og livet til flere hovedpersoner står i fare.

OBS! Denne artikkelen inneholder spoilere.

Julefreden er i ferd med å senke seg, og alle hovedpersonene i Hotel Cæsar er samlet til julefeiring på det populære hotellet.

Etter mange intriger og en periode preget av både dødsfall, svik og bestikkelser, ser det ut til at hotellet endelig er reddet, og Juni Anker-Hansen (Anette Hoff) holder tale til familien og de ansatte.

Så skjer det skjebnesvangre

Men akkurat da er det i ferd med å skje noe som vil endre hotellets historie for alltid. Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. (Tarjei Westby) er rasende fordi familien nyter julefeiringen selv om moren hans er satt i fengsel. Historien gjentar seg. Goggen gjør som hans farfar gjorde i 1988 og krasjer et fly rett inn i hotellet.

Det kan være skjebnesvangert for hovedpersonene i den populære serien. Alt vi vet er at alle var samlet i hotellet.

TV 2 kan avsløre at to personer vil dø, og noen vil bli alvorlig skadet.

Blandede reaksjoner fra fansen

Fansens reaksjoner er forskjellige. Mange er i harnisk over den dramatiske avslutningen, mens andre synes det er spennende og bare gleder seg til serien kommer på TV igjen.

«Hjelpe og trøste så bra !!!! Så spennende altså. Meget bra dette her for tiden altså !!!!
BRAVA !!!!!!!!» skriver Veronica på Facebook.

«HERREGUD !! Noe så spennende !! Blir helt gal av å spekulere på hva som kan skje. Heheh ! Gleder meg til å se fortsettelsen 4.Januar !!!»

«Så dårlig gjort å avslutte slik Også må jeg vente helt til 4.januar..... Nei og nei... Men ønsker dere God Jul da», skriver Mette.

Gråter over sesongavslutningen

Mange skriver også at de gråter for den tragiske utviklingen i serien.

«Jeg gråt av Goggen åssen han hadde det jeg gråt av også av Ninni å se henne lei seg og måtte bli med politiet. Håper Ninni slippers ut igjen siden hun som spiller Ninni hun var på settet i Hotel Cæsar lokalene i høst jo å lese manus og spilte nye scener. Ja Goggen styrter inn i Hotel Cæsar! Det så jeg i stad! Hvis ikke Juni hadde ringt politiet hadde tatt med seg Ninni med så hadde ikke Goggen sittet i flyet da! Over nyttår blir Ninni i fra seg og lei seg og gråter og gråter!» skriver Maria.

Se hele episoden på TV 2 Sumo.

4. januar er det sesongstart, og da får du vite hvem som overlever og hvem som dør.