Det var for halvannen uke siden at mammablogger Anna Rasmussen (19) fortalte på sin blogg at hun var blitt singel.

Hun hadde funnet tilbake til barnefaren til sitt yngste barn, William (1), en periode før det tok slutt igjen. Det skjedde kun to dager etter at hun annonserte at hun ville legge ned bloggen sin og starte på nytt.

Nå har Rasmussen, som står bak Norges største blogg Mamma til Michelle, sjokkert fansen nok en gang.

Sjokkerer med nissebilder

Hun har nemlig postet et bilde av seg selv og en mann i het omfavnelse, og ansiktet hans er skjult av en rød nisselue.

Hun har også lagt ut bilder av mannen som går bortover sammen med familien, og som leier Rasmussens datter Michelle (5).

Til bildet nevnte hun ikke noe om hvem gutten var, men hun skrev derimot:

– For øyeblikket lever jeg i lykkerus. Alt er helt fantastisk om dagene, og jeg er så forbaska lykkelig!

Rasmussen har tidligere avslørt for leserne sine at hun har stått i et dilemma mellom to menn i livet hennes.

Fansen i harnisk

Det har fått fansen til å rase, og kommentarene herjer i sosiale medier. Rasmussen har imidlertid svart på kritikken i et blogg-innlegg onsdag kveld:

– For første gang i livet mitt skjer det mye som jeg ikke ønsker å dele. (...) Det er også veldig mye på kjærlighetsfronten som skjer, som jeg i går valgte å gå litt ut med, skriver hun.

– Ting er fantastisk, samtidig som andre ting skuffer. Akkurat nå lever jeg litt på en rosa-sky, og ønsker ikke å komme ned på jorda igjen helt ennå. Jeg har stengt ute alt det negative i livet mitt for øyeblikket, og trives med det!

PÅ KJENDISGALLA MED KOMPIS: I slutten av november kom Anna Rasmussen på kjendisgalla med vennen Jan Lossius. Hun har foreløpig ikke kommentert om han er hennes nye «nissekjæreste». FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /
PÅ KJENDISGALLA MED KOMPIS: I slutten av november kom Anna Rasmussen på kjendisgalla med vennen Jan Lossius. Hun har foreløpig ikke kommentert om han er hennes nye «nissekjæreste». FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /

– Har en mann ved min side

Hun bekrefter at det er en ny mann i livet hennes.

– Jeg har en fantastisk person av en mann ved min side, og fornøyde barn som er glad for å være hjemme! skriver hun.

Og hetsen og kritikken i sosiale medier, den bryr hun seg ikke om, om vi skal tro hennes egne ord:

– Jeg kan for aller første gang lese gjennom et kommentarfelt druknet i dritt om gårsdagens innlegg, uten å ofre det en tanke. Jeg bryr meg ikke. For første gang i mitt liv, bryr jeg meg ikke om hva andre folk mener.

Anna Rasmussen ble mor som 14-åring og har blogget siden hun var 15. I dag har hun Norges mest leste blogg med over 90.000 unike lesere.

Anna Rasmussen har ikke svart på TV 2s henvendelser onsdag.

Se video av Anna Rasmussen i Bloggerne:

Vis flere