MISNØYE: Marca hevder torsdag at Real Madrid-stjernene nektet å spise julemiddag med trener Rafael Benitez tilstede. FOTO: SCANPIX / FAKSMILIE: MARCA
MISNØYE: Marca hevder torsdag at Real Madrid-stjernene nektet å spise julemiddag med trener Rafael Benitez tilstede. FOTO: SCANPIX / FAKSMILIE: MARCA

Real Madrid-stjernene nektet å invitere Benitez på julebordet

Real Madrid-spillerne ville ikke ha med trenerteamet på spillernes årlige julebord.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere spanske medier har gjennom hele uken at det hersker total kaos i Real Madrid, og at et gryende spilleropprør mot manager Rafael Benitez er på trappene.

Den Madrid-baserte avisen Marca har gått så langt at de har påstått at Cristiano Ronaldo leder et mytteri mot Benitez.

Med seg på laget for å fjerne treneren har superstjernen fått med seg spillere som Gareth Bale, Karim Benzema, Toni Kroos, Sergio Ramos, James Rodriguez, Marcelo og Jesé.

Nektet å spise sammen med Benitez
Torsdag slår Marca fast i sin toppsak at Real Madrid-stjernene nektet å invitere Rafael Benitez og det øvrige trenerteamet på spillernes årlige julebord.

– Spillerne i Real Madrid-troppen ville ikke invitere trenerteamet på julemiddagen på Fox Fox restaurant i Madrid, noe som igjen viser at spillerne ikke har tiltro til treneren, skriver avisen, og publiserer samtidig en rekke bilder av Real Madrid-stjernene før julemiddagen – uten at Benitez dukket opp på noen av dem.

Den spanske avisen AS opplyser at hele Real Madrids førstelagstropp var tilstede på onsdagens julebord, med unntak av Toni Kroos. Tyskeren måtte melde avbud på grunn av personlige årsaker.

Ancelotti og Mourinho var tilstede tidligere sesonger
Álvaro Arbeloa dukket opp på julemiddagen senere enn den øvrige troppen, fordi han hadde vært på premieren av den nye Star Wars-filmen.

Ifølge AS har Real Madrid hatt tradisjon med å samles til julemiddag på den eksklusive restauranten i Madrid.

Både Carlo Ancelotti og José Mourinho deltok på julebordet sammen med spillerne da de var hovedtrenere i klubben. Det skal være første gang på lang tid at en hovedtrener ikke ble invitert.

Gjennom hele sesongen har det vært spekulasjoner om den påståtte spillermisnøyen mot Benitez kan føre til at den tidligere Liverpool-sjefen får sparken på Bernabeu.

Ekspert tror Benitez overlever
Fotballekspert Petter Veland sa imidlertid til TV 2 Sporten tidligere i høst at han tror Benitez ikke sitter så utrygt som tabloidene vil ha det til.

– En Real Madrid-trener sitter utrygt uansett. Men Benitez har ikke mye å gå på når det gjelder mediekritikk og det faktum at fansen ikke ønsket ham som trener i utgangspunktet. Så lenge du som Real Madrid-trener ikke vinner titler, så vil han alltid være i en ekstremt utsatt posisjon, poengterte den anerkjente fotballeksperten med spansk fotball som sitt spesialfelt.