Fotballryktene:
– Klopp har gjort sin første signering

Og Manchester-klubbene slåss om Barca-stjernene.

Nå er det jul igjen. Ja, nå er det jul igjen. Og jula varer helt til påske. Men det er ikke sant. Nei, det er ikke sant. For der i mellom kommer det et overgangsvindu.

Og ingen med vettet i god behold vil nekte for at januar-måned er en sammenhengende fotballhøytid.

For i hele januar kan favorittlaget ditt skrive kontrakter med nye spillere. Det blir garantert brukt mye penger i den første måneden av 2016. Men hvem kjøper ditt favorittlag?

Her får du en tett samling av dagens heteste spekulasjoner.

Jürgen Klopp skal ha gjort sitt første kjøp som Liverpool-manager. For den serbiske avisen Mondo skriver at Liverpool har vunnet kappløpet om Røde Stjerne Beograd-vingen Marko Grujic. Klopp skal personlig ha ringt 19-åringen og overbevist ham om at han måtte velge Liverpool. De røde betaler 55 millioner kroner for ham og leier ham tilbake til Røde Stjerne ut sesongen.

Med Dejan Lovren ute med skade, så har Klopp et lite midtstopperproblem. For Mamadou Sakho er heller ikke frisk igjen. For å slippe å måtte bruke slankekongen Kolo Toure gjennom hele januar, så skal Klopp nå ha startet jakten på en ny stopper. Calcio Mercato skriver at førstevalget nå skal være Rapd Wiens Maximilian Hofmann. 22-åringen har imponert i Europaligaen denne sesongen, og har vært på Klopps ønskeliste da han var trener i Borussia Dortmund også.

Ryktene går om at Louis van Gaal har mistet garderoben. Og da ser nederlenderen at den beste løsningen er å svi av en drøy milliard på å hente inn nye spillere, som vil ha respekt for ham. Ita Sport Press skriver at Manchester United vil hente Everton-duoen Romelu Lukaku og John Stones. I tillegg vil han ha Ryan Bertrand fra Southampton til å fylle hullet på venstrebacken etter skadde Luke Shaw.

Manchester United-spissene scorer ikke mål. Det er opplest og vedtatt denne sesongen. Da kommer det ikke som noen overraskelse at van Gaal er ute etter en angriper. Med sine fire scoringer så langt, har Newcastles Ayoze Perez  scoret mer enn Uniteds spisser, og 22-åringen innrømmer at det er smigrende at han nå blir koblet til de røde djevlene. Og til IBTimes så vil han ikke utelukke at det kan skje noe i januar.

The Sun slår på stortrommen i dag. De hevder nå at de to Manchester-klubbene kjemper om Neymar og Lionel Messi. Avisen hevder at United er mest keen på Neymar, mens City vil hente Messi. Barcelona skal bygge ut Camp Nou, og har allerede en enorm gjeld. Derfor er det ikke umulig at katalanerne er villig til å selge. I hvert fall når begge klubbene er villige til å gå opp mot to milliarder kroner i overgangssum for hver av dem.

I Arsenal er stemningen noe mer harmonisk denne uken. For etter to seirer i forrige uke, så er plutselig alle kriser avblåst. I stedet har julefreden senket seg over Emirates for denne gang. Og årets julegave ser ut til å være svært nær for Gunners-fansen. Og det er nok ikke noen ny spiller på vei inn. I stedet er det Mesut Özils navnetrekk på en ny langtidskontrakt. Det er Tutto Mercato Web som melder at tyskeren har takket ja til en kontrakt som gjør ham til den best betalte spilleren i Arsenal.

Men man har ikke helt tatt juleferie i Arsenal. Det er fortsatt litt jobbing på overgangsfronten. Arsene Wenger var veldig interessert i den kroatiske midtbanespilleren Marcelo Brozovic for et år siden. Da endte 23-åringen opp med å bli leid ut til Inter fra Dinamo Zagreb i halvannet år. Inter har en opsjon på kjøp når utlånet går ut til sommeren, men ser at Brozovic har steget i verdi i sin tid i Italia. De ønsker derfor å selge ham direkte videre med profitt. Og ifølge Calcio Mercato er Wenger villig til å betale de 155 millioner kronene som Inter vil ha.

En annen på handlelisten til Wenger er Juventus-spilleren Daniele Rugani. 21-åringen kom på årets lag i Serie A forrige sesong da han var på utlån til Empoli. Men i Juventus får han ikke spille. Nå skriver Tutto Sport at Wenger skal ha gitt beskjed om at midtstopperen skal hentes i januar, koste hva det koste vil.

I Chelsea er det for tiden mest spenning knyttet til hvem som overtar dersom Jose Mourinho får foten der ryggen skifter navn. Ifølge The Sun så har ikke Brendan Rodgers' selvbilde tatt særlig skade av at han fikk sparken i Liverpool. Nordiren skal visstnok gå rundt og venter på en telefon fra Roman Abramovitsj om han ønsker å overta. Han skal ha fortalt kompiser at han er klar når telefonen kommer.

Men det kan være at Rodgers blir skuffet. For The Telegraph mener å vite at Chelsea vil gå for Southampton-manager Ronald Koeman. Aller helst vil Chelsea ha Pep GuardiolaDiego Simeone eller Antonio Conte, men ingen av dem er mulig å få midt i sesongen. Chelsea håper de kan lokke til seg Koeman på en korttidskontrakt ut sesongen og dersom det fungerer kan han få jobben på lengre basis.