SPILTE PÅ NOBEL-KONSERTEN: Aurora Aksnes og Kygo opptrådte begge under Nobels fredspriskonserten i Telenor Arena fredag. Foto: Scanpix.
SPILTE PÅ NOBEL-KONSERTEN: Aurora Aksnes og Kygo opptrådte begge under Nobels fredspriskonserten i Telenor Arena fredag. Foto: Scanpix.

Kygo ønsker låtsamarbeid med Aurora Aksnes

– Vi får se om vi får kommet oss i studio og laget en skikkelig låt, sier stjerne-DJen fra Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag spilte Kygo sammen med blant andre Kurt Nilsen, A-ha og den danske artisten Mø under Nobels fredspriskonsert i Telenor Arena.

I studio sammen

Også 19 år gamle Aurora Aksnes fremførte «Half the world away» og «Runaway» for det stjernespekkede publikummet. Kyrre Grøvell-Dahll (24) innrømmer at han drømmer om et låtsamarbeid med den talentfulle bergenseren.

– Jeg var faktisk i studio med henne for litt over ett år siden. Vi hadde noen idéer, men vi får se om vi kommer oss i studio og får laget en skikkelig låt, sier Kygo til TV2.

Under konserten på fredag spilte Kygo låta «Firestone» sammen med nok en bergenser, Kurt Nilsen. Nettopp denne låta har fått Kygos karriere til å skyte fart. 

– Det er mye bra musikk som kommer fra Bergen disse dager. Det er gøy at vi setter Bergen på musikk-kartet.

Tar en rolig juleferie

Og stjerne DJ-en skryter av sine bergenske kolleger.

– Aurora er veldig flink. Hun er bare 19 år gammel, og det er imponerende hva hun har fått til, sier han.

Nå tar 24-åringen en velfortjent juleferie, før han skal ut på nye musikkoppdrag i romjulen. På nyttårsaften holder han konsert i Miami, men først blir det en «svipptur» til India.

– Jeg merker at jeg er litt småsliten, så det blir deilig med familie, venner og kjærestetid i Bergen i julen. Den 26. desember drar jeg innom India på veien til USA. Det er jo ikke helt på veien, men ... ler Kygo som skal lade opp med pinnekjøtt før et nytt, hektisk musikkår.