Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Bieber (21) gjester Norge igjen i 2016, og skal holde konsert på Telenor Arena den 23. september, som en del av verdensturneen «Purpose World Tour».

GLADMELDING TIL KUNDENE: Extra-direktør Håvard Jensen deler ut Bieber-billetter. Foto: Extra
GLADMELDING TIL KUNDENE: Extra-direktør Håvard Jensen deler ut Bieber-billetter. Foto: Extra

Det er Atomic Soul og AEG Live som arrangerer Telenor Arena-konserten. Tidligere har det vært sagt at billettene er i salg torsdag 17. desember – men allerede i morgen legges tusenvis av billetter ut for forhåndssalg.

Det er butikkjeden Extra som kommer med en gladmeldingen til alle Beliebere. De legger nemlig ut tusenvis av kodekort på sine 300 butikker landet over.

Dermed kan du sikre deg billetter til konserten allerede fra i morgen.

Det blir første fan til mølla når hvem som helst kan hente et kodekort i kassa fra butikkene åpner.

Fra klokken 07.00 lørdag 12. desember, kan du gå innom og hente et kodekort som gir deg tilgang på kjøp av to billetter gjennom Billettservice. Skrapekortene med koden varer frem til midnatt søndag 13. desember.

Tidligere vinnere får gratisbilletter

Direktør i Extra, Håvard Jensen er spent på responsen, og gleder seg til Beliebernes innrykk i butikkene landet over lørdag morgen.

– Det er ingen kjøpeplikt, så du kan komme innom å hente et kodekort uten å kjøpe noe, sier Jensen.

Alle de 200 som vant billetter til Justin Bieber-konserten på Chateau Neuf 29. oktober i Oslo i #ExtraGodVenn-konkurransen, vil bli kontaktet av Extra og få tilbud om gratis konsertbillett til konserten 23.september 2016.