United-manager Louis van Gaal looks fortviler etter tapet mot Wolfsburg på Volkswagen Arena.
United-manager Louis van Gaal looks fortviler etter tapet mot Wolfsburg på Volkswagen Arena.

United klaget på temperaturen i garderoben

Louis van Gaal og Manchester United-spillerne klaget på at det var for varmt i garderoben før Mesterliga-møtet mot Wolfsburg. 

United fikk gjennomgå i britiske aviser dagen etter at laget røk på hodet ut av Mesterligaen etter 2-3-tapet borte mot Wolfsburg. 

Nå kommer det også frem at United-spillerne og van Gaal var misfornøyde med temperaturen i garderoben på Volkswagen Arena før kampen. Ifølge Daily Mail klaget spillerne til kampdelegatene og ba om å få temperaturen satt ned - uten at det ble gjort. 

Wolfsburg på sin side, hevder at temperaturen ikke var høyere enn den pleier å være under Bundesliga-kampene.  

Tapt omsetning
Om temperaturen blir brukt som en unnskyldning for tapet vites imidlertid ikke, men at det svir er det ingen tvil om. Ikke bare sportslig, men også økonomisk.  For ifølge Daily Star koster Mesterliga-exiten United rundt 40 millioner pund (526 millioner kroner med dagens kurs) i tapt omsetning. 

Klager på oppsettet
Manchester United har også klaget på Premier League, som de mener ikke gjør nok for å hjelpe de engelske lagene i Mesterligaen ved å flytte hjemlige kamper. 

Klubben peker på at i Tyskland og Spania blir Mesterliga-klubbene ofte tildelt hjemmekamper etter tøffe midtukekamper i Europa.  

Nå venter Europaligaen og torsdagskamper for United, som ifølge The Sun har sendt ut e-post til supporterne om at de ikke får søke om billetter til hjemlige bortekamper dersom de ikke møter opp på hjemmekampene i Europaligaen. 

«Vær oppmerksom på at du ved ikke å gå på Europaliga-kamper, ikke lenger vil kunne søke om billetter til bortekampene i ligaen. Det kan også komme til å gjelder cupfinaler», står det i e-posten.