MÅTTE SETTE SEG PÅ BENKEN: Smerter i nakken gjorde at Kari Aalvik Grimsbø ikke spilte kampen mot Kasakhstan. Nå er keeperen sikker på at hun blir klar til de avgjørende kampene i gruppespillet i VM.
MÅTTE SETTE SEG PÅ BENKEN: Smerter i nakken gjorde at Kari Aalvik Grimsbø ikke spilte kampen mot Kasakhstan. Nå er keeperen sikker på at hun blir klar til de avgjørende kampene i gruppespillet i VM.

Aalvik Grimsbø med nakkesmerter etter uhell på oppvarming

– Jeg kjenner at det er noe som går over, sier Kari Aalvik Grimsbø til TV 2.

Kari Aalvik Grimsbø skulle startet mot Kasakhstan, men en hendelse på oppvarmingen før kampen gjorde at støtteapparatet ikke ville ta noen sjanser. 

Stiv i nakken etter oppvarmingssmell
Hun klaget nemlig på nakkesmerter etter at et skudd hadde gått via stolpen og tilbake i hodet til keeperen.

– Hun gikk i bakken. Problemet etterpå var at hun følte seg stiv i nakken. Vi tar ingen risiko og lar henne hvile i denne kampen, sa landslagslege Anne Froholdt til TV 2 i pausen av kampen.

– Hun blir antakeligvis redd også, men jeg tror vi skal få orden på dette.

Grimsbø: – Det går over
Dermed overtok Silje Solberg ansvaret i det norske målet i det som endte med 40-19-seier. Etter kampen kunne Aalvik Grimsbø selv berolige bekymrede håndballsjeler.

– Jeg var litt stiv i nakken og svimmel. Da tok vi hensyn til det. Heldigvis gjorde Silje en super kamp i dag, så da et var ikke noe å bekymre seg over, sier Aalvik Grimsbø til TV 2.

– Jeg skal ta en prat med legen etterpå, så tar vi en vurdering. Så får jeg litt massasje på nakken. Så er jeg nok i fin form igjen, sier Aalvik Grimsbø.

Den 30-årige keeperen sier at hun trenger nå er hvile. 

– Jeg kjenner at dette er noe som går over.

Hviledag onsdag
Keeperkollega Solberg kom leverte til en sjuer på TV 2s spillerbørs. og følte seg trygg på at Aalvik Grimsbø er klar til de kommende kampene da hun ble intervjuet etter møtet med Kasakhstan.

– Jeg tror det går bra med Kari. Hun fikk ballen i tinningen. Da blir man litt stiv og svimmel. Jeg regner med at hun er klar til neste kamp, sier Solberg.

Norge har heldigvis en spillefri dag onsdag før de to siste kampene i gruppespillet mot Romania og Spania.