HINTER OM Å OVERTA MANCHESTER UNITED: Carlo Ancelotti, her sammen med Sir Alex Ferguson hinter om at han er lysten på å overta Manchester United neste sommer.  FOTO: MARTIN RICKETT /
HINTER OM Å OVERTA MANCHESTER UNITED: Carlo Ancelotti, her sammen med Sir Alex Ferguson hinter om at han er lysten på å overta Manchester United neste sommer.  FOTO: MARTIN RICKETT /

Ancelotti med kraftig Manchester United-hint

Tidligere Real Madrid-trener Carlo Ancelotti ønsker seg en retur til Premier League.

Carlo Ancelotti er regnet som en av verdens beste managere. Han ledet AC Milan til Mesterliga-troféet både i 2003 og 2006, og Real Madrid til topps i Europas gjeveste klubbturnering i 2014.

UNITED-HINT: Carlo Ancelotti hinter om å overta Manchester United neste sommer i avisintervju.  FOTO: THE INDEPENDENT / FAKSMILIE
UNITED-HINT: Carlo Ancelotti hinter om å overta Manchester United neste sommer i avisintervju. FOTO: THE INDEPENDENT / FAKSMILIE

56-åringen har imidlertid vært uten trenerjobb siden han fikk sparken i Real Madrid etter forrige sesong.

Nå vil italieneren tilbake i trenerstolen – og hinter om at Manchester United kan bli en mulig destinasjon.

Hinter om å overta på Old Trafford
Dersom Manchester United ryker ut av Mesterligaen tirsdag kveld, vil presset garantert øke manager Louis van Gaal, som allerede denne sesongen har fått mye kritikk på grunn av klubbens manglende offensive spillestil.

– Selvsagt. Som alle andre managere tenker jeg på å kunne trene Manchester United, fastslår Carlo Ancelotti i et lengre intervju med den britiske avisen The Independent.

Den meritterte italienske treneren understreker at han ikke har hastverk med å finne seg en ny klubb.

– Dersom jeg ikke finner en klubb som har et tiltalende prosjekt, så vil jeg vente. Hva jeg vil gjøre i mellomtiden? Jeg vil se kamper, reise på fisketurer og slike ting. Men la oss se hva som skjer neste sommer. Jeg vil aldri overta en klubb midt i sesongen, men jeg vil tilbake som manager neste sommer, fastslår Ancelotti.

Vil tilbake til Premier League
Ancelotti er samtidig klar på at han ønsker seg tilbake til Premier League. Han trente Chelsea fra 2009 til 2011, og ledet klubben til topps både i Premier League og FA-cupen i 2010.

– Premier League er den beste ligaen med tanke på atomsfæren. Det er også den mest konkurransedyktige ligaen. Derfor ønsker jeg å komme tilbake, spesielt med tanke på atmosfæren, konstaterer Ancelotti.