PRESS: Skulle Manchester United ryke ut av Mesterligaen tirsdag vil presset øke betraktelig på van Gaal. Foto: Reuters / Carl Recine
PRESS: Skulle Manchester United ryke ut av Mesterligaen tirsdag vil presset øke betraktelig på van Gaal. Foto: Reuters / Carl Recine

– Presset er på van Gaal

Manchester United kan ryke ut av Mesterligaen tirsdag.

Følg tirsdagens Mesterliga-kamper i TV 2s livesenter!

Manchester United kan tirsdag kveld ryke ut av Mesterligaen. Presset på Louis van Gaal og hans spillere er enormt før den skjebnekampen borte mot Wolfsburg.

Taper Manchester United samtidig som PSV tar poeng hjemme mot CSKA, vil klubben være ute av Europas gjeveste turnering før sluttspillet har startet.

PSV har nemlig Manchester United på innbyrdes oppgjør, men skulle United vinne bortekampen vil de også vinne gruppen. Det er nemlig uhyret jevnt i gruppen.

Få full oversikt over alle gruppene i Mesterligaen i altomfotball.no.

– De må prestere

Leder i Red Army Oslo Jaran Engh mener Manchester United må levere en prestasjon i topp klasse for å avansere i Mesterligaen.

– Jeg er nervøs foran kvelden. Vi må nok gå for en seier for å gå videre her. Det blir en vanskelig kveld for både supportere og spillere, sier Engh til TV 2.

– Presset ligger på Manchester United. De må prestere i dag. De kan ikke være avhengig av resultatet i PSVs kamp, forklarer Manchester United-supporteren.

Men Manchester Uniteds Bastian Schweinsteiger er ikke bekymret for at spillerne ikke skal kunne prestere under det enorme presset. Han er selvsikker foran møte med tyskerne.

– Det er ikke et veldig stort press. Vi er her i Wolfsburg og vi vet hvordan tabellen ser ut. Vi vet naturligvis at vi trenger et godt resultat her. Vi må bare ha fokus på det vi skal prestere og hvordan vi kan slå Wolfsburg, forklarer midtbanestjernen.

– Vi gjorde det i Manchester. Vi slo dem 2-1, og det ønsker vi å gjøre igjen, fortsetter Schweinsterg

Presset ligger nå på van Gaal

Skulle klubben ryke ut kan det bety økt kritikk mot Louis van Gaal. Nederlenderen er allerede nå under kraftig kritikk for lederstilen sin. Engh forklarer at det finnes flere meninger blant supporterne om van Gaal.

– Vi føler at fansen er veldig splittet der. Vi følger med i media og mange vil fortsatt ha ham, mens andre vil ha han ut. Det avhenger av resultatene frem mot sesongslutt, tror Engh.

Likevel kan det bli en ny runde med kritikk mot Manchester Uniteds manager om det blir fiasko i Mesterligaen.

– Ja, det kan ha det. Avhengig av hvordan det går i ligaen, men klart at Mesterligaen er viktig for Manchester United. Presset ligger på van Gaal nå, sier Jaran Engh.