Mats Zuccarello Aasen i aksjon mot Ottawa Senators søndag.
Mats Zuccarello Aasen i aksjon mot Ottawa Senators søndag.

Zuccarello og Rangers med solid seier

Fem tap på seks kamper var glemt da New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen slo Ottawa Senators 4-1 (2-0, 0-1, 2-0) på hjemmebane søndag.

Nordmannen var på isen i 18.14 minutter og endte med ett plusspoeng i protokollen. Han var på banen ved de tre første scoringene til Rangers, men klarte verken å score eller tegne seg for assist selv.

Zuccarello og co. fikk en god start med scoring av Ryan McDonagh etter 8.40 minutter. Vel fem minutter senere økte Derrick Brassard til 2-0. Det ga laget den tryggheten som var nødvendig etter første periode.

Men det ble nerve i kampen da Marc Methot reduserte etter seks minutter i midtperioden. Det ble med den ene scoringen til Ottawa både i denne perioden og i kampen, go i tredje periode var det hjemmelaget som var tilbake i føringen igjen.

Derrick Brassard gjorde sitt andre mål for kvelden midtveis ut i siste periode og ga Rangers 3-1. Da var mye gjort. Halvannet minutt før slutt fastsatte Jesper Fast sluttresultatet til 4-1.

Før kampen søndag hadde Rangers tatt seg et par hviledager, og det var helt tydelig at det hadde spillerne godt av. De har hatt et tett og tøft program de siste 14-15 dagene. (©NTB)