Fotballryktene: – Bildebeviset på at Real Madrid har startet «Operasjon Lewandowski»

Mens Manchester Uniteds manager får bruke milliarder på nye spillere. Her er mandagens fotballrykter.

Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag? Det er mandag. Og det betyr at det er en ny uke og kun 25 dager igjen til overgangsvinduet åpner.

Nå begynner nok managerne å sirkle inn hvem de skal føre opp på ønskelisten over nye spillere. Her er et knippe rykter som svirrer på mandag.

AVBILDET: Robert Lewandowskis agent er her avbildet på Santiago Bernabeu i forbindelse med helgens kamp. Foto: AS.
AVBILDET: Robert Lewandowskis agent er her avbildet på Santiago Bernabeu i forbindelse med helgens kamp. Foto: AS.

På ukens første dag kan den spanske storavisen AS melde om at Real Madrid har satt i gang «Operasjon Lewandowski». Bayern München-spillerens agent Cezary Kucharski er avbildet på avisen førsteside mandag, og den spanske klubben jobber med å kjøpe spissen fra den tyske klubben. At Robert Lewandowskis agent var på tribunen i helgens kamp skal ha vært et steg i prosessen for å lokke polakken til Santiago Bernabeu. 

Se Lewandowski score fem mål på ni minutter øverst i saken!

Fansen er gjerne misfornøyd med Louis van Gaals regime i Manchester United, men klubben har ingen planer om å skifte nederlenderen ut. Ifølge The Guardian er det ikke aktuelt å hente Pep Guardiola til Old Trafford i sommer om Bayern München-treneren blir tilgjengelig. Dermed er det opp til Manchester City om spanjolen blir å finne i Manchesters gater fra neste sommer.

Louis van Gaal flyr gjerne Ryanair på fritiden, men nederlenderen er ikke redd for å bruke penger så lenge de ikke er hans. Nå skal Manchester Uniteds manager få hele 200 millioner pund (2,6 milliarder kroner) til å handle for i det neste overgangsvinduet skriver The Sun.

Noen av de pengene kan gå til Tottenham om Manchester Uniteds manager får det slik han vil. Ifølge Daily Star ønsker van Gaal å forsterke angrepet med Harry Kane og i sommer kan det komme et bud på rundt 50 millioner pund.

En trener som kan få sparken er Jose Mourinho. The Sun skriver at portugiseren nå får to kamper til å redde jobben. Blir det tap mot Porto i Mesterligaen og mot Leicester i Premier League kan Mourinhos dager i Chelsea være over.

Det kan gå mot en gøy sommer for Arsenal. Ifølge Calciomercato.com har klubben et ønske om å signere Napoli-spiller Lorenzo Insigne til sommeren. Arsenal har ikke kommet med et offisielt bud på spilleren, men følger med på spillerens situasjon.

Adrien Rabiot er også en spiller Arsenal er interessert i og mandag skriver Daily Mail at spilleren er åpen for et lån. PSG-spilleren sliter med spilletid og ønsker seg mer spilletid i januar. Også Tottenham er interessert i 20-åringen. 

PSG-spiller Serge Aurier er et hett navn på ryktebørsen og blir jaktet av mange klubber, men nå skriver Calciomercato.com at Juventus ikke ønsker å signere spilleren. Derimot ønsker de heller å signere lagkamerat Gregory van del Wiel.