Anna Rasmussen er klar for en femte sesong av serien Bloggerne på TV 2 Livsstil, med mammabloggen sin Mammatilmichelle.no.

Men nå har hun tatt et drastisk valg. Hun legger nemlig ned det som har blitt en suksess på blogghimmelen.

«Jeg har nemlig bestemt meg for å legge Mammatilmichelle bak meg!! Jeg har tatt et valg jeg er rimelig sikker på er det beste jeg har gjort.» skriver hun i et innlegg.

Vil fortsette å skrive

Men selv om bloggen så mange har trykket til sitt bryst nå blir lagt ned, vil ikke Anna Rasmussen slutte å skrive for fansen. Hun endrer heller retning, og starter en helt ny blogg. 

Og ved å endre både bloggplattform og navn, gjør hun som andre store bloggere før henne har gjort, blant annet Caroline Berg Eriksen som først ble kjent under navnet Fotballfrue.

«Nå skal jeg slutte å blogge fra Mammatilmichelle. Jeg skal skifte bloggplatform, og starter om en liten stund å blogge fra annarasmussen.no. Dette er meg, og det er på tide å vise frem hvem JEG er! For utrolig nok så er det ikke så mange som vet hvem det er» skriver hun.

Bort fra mammafokuset

Grunnen til den store endringen er at hun ønsker å gå bort fra målene hun hadde med mammabloggen sin.

«Jeg skal ikke slutte å blogge, men legge bort fokuset på å være en god mamma. Jeg har klart målene mine jeg hadde med bloggen "Mammatilmichelle". Hele målet var å bevise for hele landet at jeg er en god mamma, og det har jeg pigede klart! Jeg har bestemt meg for å gå videre. Når målet er oppnådd, må man finne seg andre mål.»

Flytter hjem

Toppbloggeren flyttet for noen måneder siden inn i drømmehuset på Kypros med sine to barn. Hun hadde tenkt å bli boende der et års tid, men nå flytter hun hjem til Stavanger.

«Sannheten er at drømmen om å flytte inn i drømmehuset på Kypros, ikke var den drømmen jeg trodde det ville være. Jeg trodde dette ville være et helt fantastisk år, der jeg fikk fokusere hundre prosent på meg selv og ungene. Ting ble ikke helt som planlagt. Jeg har ønsket å reise hjem hver eneste dag siden vi kom ned hit» har hun tidligere annonsert på bloggen sin.

Årets blogger

Rasmussen var i år nominert til årets blogger under Se og hørs kjendisgalla, men ble slått på målstreken av Sophie Elise Isachsen som også er med i femte sesong av Bloggerne på TV 2 Livsstil.

Vis flere

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Rasmussen.

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK