Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kim Kardashian er høygravid, og det er ventet at hun føder sitt andre barn, en sønn, i disse dager.

Da hun begynte å planlegge å bli gravid igjen, gjorde hun noe kanskje ikke alle tenker er viktig å gjøre i forkant av en graviditet. Hun poserte nemlig naken i ørkenen på en photoshoot, angivelig kun for å ha lekre bilder av seg selv å se tilbake på etter fødselen.

Nakenbilder på TV

For noen måneder siden i realityserien Keeping Up With the Kardashians, ble fotoseansen vist fram på TV skriver Buzzfeed. Kim er kun dekket av litt maling, og sitter pent og poserer i ørkenen.

Problemet er bare at nå har hun lagt ut de ferdige bildene på sin egen nettside og på Instagram, og de stemmer ikke helt med det som tidligere har blitt vist på TV.

Retusjert både her og der

Selvsagt er bildene retusjerte, de er tross alt gjort om til litt mer kunstneriske bilder i sort-hvitt. 

Men det er ikke fargen som er grunnen til at folk nå kritiserer realitykjendisen i følge Buzzfeed. Det er det faktum at hun har endret kroppsform som gjør at folk klager.

Se selv på bildene under. Både mage, ribben og ikke minst stussen har blitt mindre. Men som nettstedet skriver, så må man til tross for kritikken ikke glemme at hun faktisk ser veldig bra ut på TV-bildene også.

📷 @keslertran pics on my app tomorrow @makeupbymario @mrchrismcmillan #FinallyReleasingThisDesertShoot

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK