Fotballryktene:
– Klopp har fått tillatelse til å kjøpe Dortmund-stjerner

Og Real Madrid vil hente to av Premier Leagues største navn.

Hva hadde livet vært uten fotball?

Ganske kjedelig, ikke sant?

For hvordan hadde helgene vært uten en god kamp på tv? Og hvordan ville mandagslunsjen vært uten en skikkelig prat om helgens hendelser?

Og selve rosinen i julepølsen er ryktene.

Nå er det bare å spenne på seg setebeltet. For dagens rykter er ikke for sarte sjeler.

Etter at Borussia Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke fortalte til Die Welt at Jürgen Klopp er en fin fyr og en de vil snakke seriøst med dersom han kommer til gamleklubben og vil kjøpe en av deres spillere, så tok selvsagt ryktene av. Daily Star skriver at Liverpool nå bare må bestemme seg om hvem de vil ha av Mats HummelsMarco ReusPierre-Emerick Aubameyang og Neven Subotic, mens Metro hevder at Ilkay Gündogan blir en av spillerne de røde henter.

Mamadou Sakho ble hyllet som Premier Leagues beste midtstopper av Liverpool-fansen i begynnelsen av sesongen. Ifølge Metro skal han nå være veldig misfornøyd med spilletiden han har fått mens han har gått skadet, og vil bort fra klubben. Corriere dello Sport skriver at 25-åringen kan havne i Roma etter nyttår. Giallorossi ønsker å hente Sakho permanent, men Liverpool vil heller leie ham ut.

En annen Liverpool-forsvarer som kan være på vei bort er Alberto Moreno. Agenten til venstrebacken forteller til Radio 4G at klienten hans definitivt ikke kommer til å si nei dersom Real Madrid kommer med et tilbud til ham i januar, skriver Daily Star.

I Real Madrid kan han bli lagkompis med Sergio Agüero. For franske BuzzSport hevder at tiden nå er inne for å vende tilbake til den spanske hovedstaden for den argentinske angriperen. Siden han forlot Atletico Madrid for Manchester City, så har forholdet til Diego Maradonas datter Giannina tatt slutt og hun har tatt sønnen Benjamin med seg og flyttet tilbake til Madrid. En overgang til Real Madrid vil gi ham mer tid med sønnen, i tillegg til at han får spille for et lag som hevder seg i Europa.

Men Real Madrid har ingen planer om å gi seg der. For dersom Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale forsvinner neste sommer, så kan klubben være villig til å betale de 1,1 milliarder kronene som Chelsea vil ha for å gi slipp på den tidligere storspilleren Eden Hazard, skriver Fichajes. For dem som fortsatt har langtidsminnet i behold, så husker de sikkert den 24 år gamle belgieren som herjet i Premier League. Men det er som sagt en stund siden.

Og du vil ikke tro hvem som kan være på vei inn på Stamford Bridge. For du skal høre mye før ørene faller av. Men Jose Mourinho er ingen dumming. Han vet godt at Emmanuel Adebayor løper sokkene av seg når han må bevise at han fortjener en ny kontrakt, og vurderer å gi ham sjansen i blått det neste halvåret, skriver Daily Mail. Dermed blir det en vinn-vinn-situasjon for både Chelsea og Adebayor at han får en kontrakt ut sesongen. Chelsea får løst spisskrisen sin, mens togoleseren får vist seg frem for andre klubber foran neste sesong.

For Diego Costa kan være på vei tilbake til Spania. Atletico Madrid skal være villig til å betale de 370 millioner kronene som er utkjøpsklausulen i kontrakten hans, melder Metro. For på Vicente Calderon stadion er han alltid velkommen. Det gikk lenge bra for 27-åringen. Så lenge han bare ble uvenner med motspillerne, så var han elsket i Chelsea. Men etter at han begynte å terge på seg både Mourinho og lagkamerater, så ble tilværelsen noe mer ensom for spissen.

Når en franskmann melder seg flytteklar, så er det automatikk i at den skal kobles til Arsenal. Henri Saivet er strengt tatt landslagsspiller for Senegal, men han vokste opp i Frankrike og spilte for alle yngre landslag for dem. Nå er han på vei bort fra Bordeaux og ifølge Daily Mirror vil han ikke koste mer enn 46 millioner kroner. Noe som passer Arsene Wenger veldig bra.

Men Arsenal-fansen tørster etter store navn, og da passer det nok enda bedre med en kar som Isco. Midtbanespilleren skal ifølge BuzzSport være misfornøyd med spilletiden i Real Madrid. Det til tross for at bare Cristiano Ronaldo har vært på banen i flere kamper i Primera Division denne sesongen. Og The Gunners skal være villig til å legge 460 millioner kroner på bordet for å få 23-åringen til England.

Trodde du vi hadde glemt Manchester United nå? Vel, da tar du skikkelig feil. For den som venter på noe godt, må lese til bunns på siden. Nå har Louis van Gaal meldt seg på i kampen om Bundesligas toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang. Borussia Dortmund-spissen har scoret 14 mål på 17 kamper denne sesongen, og er også ønsket av Arsenal, Chelsea, Liverpool og Barcelona., skriver Daily Mirror.

Manchester United skal også ha kommet med en konkret henvendelse til Paris Saint-Germain med ønske om å kjøpe Edinson Cavani. Men franskmennene skal være veldig lunkne til å selge uruguayaneren, skriver Sport Witness.