Slåsskamp og tap i Martinsens hjemmedebut

Andreas Martinsen spilte onsdag sin første kamp i Colorado Avalanches egen storstue. Det endte med slåsskamp og 3-5-tap mot Ottawa Senators.

Martinsen og Neil i tottene på hverandre.  Foto: Scanpix.

Nordmannen fikk knapt elleve minutter på isen, men markerte seg ved å yppe med Senators kanskje største fighter, Chris Neil.

Neil svarte med å kaste hjelmen da Martinsen taklet ham opp i vantet i tredje periode. Begge droppet hanskene, men dommeren brøt inn før det ble delt ut slag.

Både Martinsen og Neil ble utvist i fem minutter for opptrinnet, men for Martinsens del var det neppe negativt for populariteten at han viste at han var kampklar mot den 100 kilo tunge Senators-spilleren.

Kampen for øvrig startet svakt for Avalanche. Scoringer av Erik Karlsson og Zack Smit sørget for 2-0-ledelse til Ottawa før ti minutter var spilt.

Chris Wagner reduserte, før Kyle Turris og Smith la på til 4-1 foran siste periode. To Colorado-scoringer i siste periode sørget for spenning i Denver, men i stedet for utligning kunne gjestenes Mike Zibanejad sette pucken i tomt bur sekunder før sluttsignalet. Dermed endte det 5-3 til Senators. (©NTB)