Presser øker på Ronny Deila etter 1-2-tap for Ajax og exit fra Europaligaen.

Ronny Deila og Celtic er ute av Europaligaen. FOTO: GRAHAM STUART /

Ronny Deila har ikke hatt suksess i europacupene i sin tid som manager i klubben. Etter en svak høst får kritikerne hans ny giv nå.

Torsdag måtte han mønstre en helt ny midtbane. Scott Brown og Kris Commons er ute med skader, Stefan Johansen og Nir Bitton var suspenderte.

Kampen startet så godt som noen kunne håpe. Det var spilt bare tre minutter da Callum McGregor fikk ballen rett utenfor 16-meteren og skrudde den i hjørnet. Det var hans første mål på Celtic Park.

Deilas menn greide ikke å beholde grepet. Etter ti minutter fikk Ajax et mål feilaktig annullert for offside etter at Viktor Fischer overlistet Craig Gordon, men ledelsen holdt bare ti minutter til.

Et balltap i farlig sone førte til Ajax-kontring, og Arkadiusz Milik scoret fra kort hold etter at Fischer serverte ham med hodet.

Tapet gjør at Celtic er på bunn i sin gruppe. Molde, som allerede er videre, tapte 0-2 hjemme for Fenerbache.