Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse Joachim Langerud ankommer Kjendisgallaen 2015 som arrangeres av Se og Hør på Chat Noir i Oslo mandag. Kjendisgallaen består av prisutdelinger og underholdning.
Foto: HÂkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse Joachim Langerud ankommer Kjendisgallaen 2015 som arrangeres av Se og Hør på Chat Noir i Oslo mandag. Kjendisgallaen består av prisutdelinger og underholdning. Foto: HÂkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Her viser Sandra Lyng frem sin nye kjæreste

Sandra Lyng Haugen (28) strålte på den røde løperen i en dramatisk kjole, med sin nye kjæreste på armen.

Etter at det ble slutt mellom Sandra Lyng Haugen og hennes tidligere kjæreste, Martin Bjercke, i mars, fortalte en åpenhjertig Lyng Haugen om det vonde bruddet til «God kveld Norge».

Nå ser sangfuglen ut til å være helt over eksen, og viste frem sin nye kjæreste på den røde løperen under Se og Hørs Kjendisgalla mandag kveld. 

Matchende i rødt

Den utkårede, Lasse Joachim Langerud (32), matchet Lyng Haugens røde kjole med rødt tilbehør til dressen.

Kjendisfester og rampelyset er nye ting for Langerud, men han kommenterte at han liker å se den nye kjæresten sin i det som for henne er vante omgivelser.

– Det er veldig hyggelig å se at Sandra skinner så mye når lysene er på, fortalte Langerud. 

– Hun er litt rar 

Det nyforelskede paret var ikke sjenerte for å snakke om hverandre idet de viste seg sammen for første gang. 

– Hun er litt rar, og det liker jeg med henne. Jeg tror det er det som gjør at det funker, for jeg er nok kanskje litt rar jeg også, smilte Langerud. 

Langerud jobber innen bank, og paret innrømte at de av og til sliter med å få hverdagen til å gå opp med svært forskjellige arbeidstider.

– Vi har jo forskjellige liv, fortalte Lyng Haugen. 

– Noen ganger krasjer det fordi han jobber dagtid og jeg må jobbe kveldstid, fortsatte sangeren.