Kom med utringning ned til navlen: – Jeg har blitt helt skadet av Skal vi danse

Katarina Flatland (26) har pådratt seg en «yrkesskade» etter dansingen. Nå viser hun nemlig mer hud enn før.

 Katarina Flatland (26) svingte seg i høst på parketten i Skal vi danse, samtidig som hun var aktuell som programleder for Jakten på kjærligheten. Men dansingen har gjort at programlederen har blitt litt mer vågal av seg, og hun har definitivt endret klesstil.

– Jeg viser jo litt mye hud! Kjæresten min sa det da jeg gikk hjemme i fra. At det var litt sånn volsomt, men jeg har vært med på Skal vi danse og har blitt helt skadet av det, så det får bare være, sier Flatland til TV 2 på årets kjendisgalla.

Hun kom til festen på Chat Noir i en knallrød kjole fra Malene Birger, og utringningen, ja den gikk helt ned til navlen. Det måtte være såpass syntes hun.

– Ja, jeg synes jo dette var lite. Men jeg blir sånn irettesatt av han da (kjæresten, red.anm), som på en måte kan normalisere det hele igjen. Så jeg tror det er veldig greit at jeg har han, sier hun om kjæresten Harald Dobloug.

Kledd seg for Jan Thomas

Egentlig har den populære programlederen tenkt på én person da hun kledde på seg til kjendisgalla. Nemlig motepolitiet selv, Jan Thomas.

– Man vet at motepolitiet ulmer i gangene her. Så akkurat denne gangen har jeg faktisk brukt litt tid. Jeg pleier å raske med meg noe, men jeg har faktisk brukt litt tid på hår og sminke, og valgt ut kjolen ganske nøye, ettersom jeg vet at han er her. Men det viktigste er jo at man føler seg fin selv. Men jeg blir jo litt lei meg om ikke Jan Thomas skulle like den, sier hun om kjolen sin.

Pleier kjærligheten

I løpet av Skal vi danse ble det ikke mye tid til kjæresten. Men når det hele nå er ferdig, har hun endelig fått litt mer tid med han.

– Vi har endelig litt tid til å være sammen, så akkurat det nyter jeg. Og jeg er litt dårlig på å ha fri, så jeg tror det er greit å ha han som kan finne på litt ting med meg, for jeg har jo litt juleferie nå, og det er jo når ingen andre har ferie. Så jeg kjeder meg litt, men jeg skal prøve å nyte det, sier programlederen til TV 2.

Tok med mamma på kjendisfest

På kjendisgallaen endte Flatland opp med å ta med seg sin mor og søster, på grunn av syk samboer.

– Han er syk, som så mange andre nå, så er han slått ut av influensa, så da tok jeg med meg moren min og søsteren min, og jeg tenker egentlig at sånn mote og kjendiseri passer de vel så godt som han. Vi jenter er kanskje litt mer opptatt av det enn gutter.

Best kledde kvinne

Flatland var selv nominert i kategorien best kledde dame sammen med Jenny Skavlan og Katrine Sørland. Flatland stakk av med seieren, og hadde bare ett ønske etter å ha mottatt prisen.

– Jeg har ett ønske for denne prisen her, og det er at jeg skal få immunitet, slik at jeg kun kan få seksere i løpet av det neste året.

Klar for årets #kjendisgallaen2015 🎉

Et bilde publisert av Katarina Flatland (@katarinaflatland)