Hemmelighetsfull Tone hinter om flere barn

Tone Damli og samboeren Markus Foss pleiet kjærligheten på kjendisgalla, og legger ikke skjul på at de synes det er fint å være mange i familien.

 Tone Damli (27) og samboeren Markus Foss (33) brukte mandagens kjendisgalla i regi av Se og hør, til å pleie kjærligheten.

Med lille Billie (1,5) hjemme, la ikke småbarnsforeldrene skjul på at det var deilig å ta seg en fest uten barn.

– Det er veldig hyggelig det. Det er ekstra spesielt når man vanligvis sitter hjemme med henne, så å komme seg ut sammen er veldig hyggelig, sier Foss til TV 2.

– Så tror jeg det er viktig å bare få være oss to innimellom også. Og lufte oss litt, legger Damli til.

– Så dette er måten å pleie kjærligheten på?

– Altså det er en måte å gjøre det på. Det finnes mange måter å gjøre det på, men dette er en hyggelig ting å gjøre, sier en blid Tone.

Tante

Damli ble tante for andre gang i forrige uke, og med en nyankommet baby i familien, kan man lure på om det forelskede paret har tenkt å gi Billie en søster eller bror i nær fremtid. Eller kanskje de har lyst til å gifte seg først?

– Du kjørte den på meg ja, sier Markus og ler da han får spørsmålet om det kommer noen flere nyheter fra dem i nær fremtid.

– Nei, vi koser oss vi altså. Det er viktig å få dratt de hyggelige tingene i livet litt utover. Så vi har ikke dårlig tid med hverken det ene eller det andre, sier Markus og ler godt.

Billie har ikke møtt sitt nye søskenbarn ennå, men Tone håper hun vil sette pris på storfamilien når hun blir litt større.

– Billie har ikke møtt søskenbarnet sitt ennå. Men når hun forstår det en eller annen gang, så vil jeg tro at det blir stas. Det er fint å være mange i familien. Jeg har et godt forhold til mine søskenbarn og det håper jeg at hun får til sine også, sier Tone.

Bygge hus med ekstra barnerom

Paret har kjøpt seg nytt hus på Blommenholm i Bærum, og på grunn av husets dårlige stand, har den lille familien ennå ikke flyttet inn. Nå skal de enten rive huset eller renovere det. Mens de bygger hus, får familieforøkelsen eller andre store ting vente.

– Nå skal vi bygge hus. Vi er jo allerede en familie på tre, og det skal vi være godt fornøyd med enn så lenge. Så får vi se om det skjer noe mer. Det kan godt hende, sier Tone med et lurt smil og ser på sin kjære.

Og arbeidet med huset, det går sakte men sikkert framover.

– Det står der det. Det går sakte, men vi er i planleggingsfasen. Så innen sommeren får vi håpe at vi er inne, sier Tone til TV 2.

– Huset som står der nå er jo veldig veldig hyggelig, men det var såpass gammelt, at jeg tror vi kommer til å rive det og lage litt den samme stilen. Så det er absolutt drømmen at du har litt plass, og Billie kan få noen lekeapparater ute og trampoline, sier Markus.

De ønsker seg hus og hage slik de selv har vokst opp med.

– Ja, sånn som vi er vokst opp selv, med hage og litt plass, sier de samstemte.

– Og da blir det plass til stor familie?

– Ja, vi skal ha et ekstra rom, sånn i tilfelle! avslutter Tone før hun går inn på artistgallaen.