PAR I BØNDER:
PAR I BØNDER:

Slik gikk det med Jakten-parene etter TV-serien

I sommer meldte fire bønder seg på Jakten på kjærligheten for å finne romantikken – men hvordan har det gått for Jakten-parene etter at TV-lysene sloknet?

Årets sesong av Jakten på kjærligheten er over. 

Siste sending

I mandagens episode var parene samlet for å snakke om sine opplevelser, og ikke minst hvordan dette hadde gått etter feriereisene de var på i forrige program.

Nå har det gått en stund siden de siste opptakene ble gjort, og TV 2 har snakket med med både bønder og friere for å høre hvordan det til slutt gikk med kjærligheten.

TV 2 søker flere bønder her

Kjartan og Tina

PAR? Kjartan og Tina i Jakten på kjærligheten. Foto: Espen Solli/TV 2
PAR? Kjartan og Tina i Jakten på kjærligheten. Foto: Espen Solli/TV 2

Kjartan (36) hadde et tøft sistevalg hjemme på gården før han til slutt valgte Tina.

Familien krever sitt

Bonden forteller til TV 2 at han og Tina fortsatt har kontakt, men at det ikke har blitt til noe mer enn det.

– Den største hindringen har vært den lange avstanden mellom oss geografisk. Dessuten har vi begge familie på hver vår kant, og det krever sitt, forklarer han.

Fortsatt venner

Men Kjartan kan bekrefte at de to fortsatt er venner.

– Vi har planer om å møtes. Hvis det ikke blir kjærlighet, så har vi i ihvertfall lyst til å være venner. Vi har gått en lang vei sammen, forteller Kjartan til TV 2.

Trengte å «lande»

Tina bekrefter at de to i dag bare er gode venner.

Vi har funnet ut at vi begge ønsker å ha kontakt med hverandre. Vi har hatt mange fine samtaler sammen, og har det fortsatt. Vi trengte begge to tid å lande litt etter Jakten på kjærligheten og har av naturlige årsaker måttet bruke litt tid på våre egne hverdagsliv, forteller Tina som også er mor til ett barn.

Ruben og Christina

KJÆRESTER? Ruben og Christina i Jakten på kjærlighten. Foto: Espen Solli/TV 2
KJÆRESTER? Ruben og Christina i Jakten på kjærlighten. Foto: Espen Solli/TV 2

Ruben (28) satte ny rekord i antall frierbrev som er mottatt av en bonde i Jakten på kjærligheten, og måtte også han gjennom noen svært tøffe valg da han måtte sende én og én frier slukøret hjem.

Ble de kjærester? 

Det var Christina som Ruben følte aller mest for og som bonden ønsket å ha igjen på gården. Sammen reiste de også til Malta på ferie sammen. Men hvordan gikk det med kjærligheten? 

– Jeg og Christina er venner. Vi snakkes i blant og har en god tone. Med alt ståheien som har vært rundt meg i Jakten-sesongen trenger jeg nå bare å fordøye alle intrykk og følelser, for å kjenne etter hva jeg virkelig føler. Det er alt jeg kan si i dag – så får fremtiden vise hva jeg kommer frem til, skriver Ruben i en epost til TV 2.

Får se hva som skjer

Christina bekrefter at de ikke er kjærester, men at de fortsatt liker hverandre godt.

– Vi er venner. Jeg er usikker på hva jeg vil selv, vi får bruke tiden til hjelp og se om dette utvikler seg til noe mer. Vi snakker endel sammen på telefon, men bare truffet hverandre én gang etter at serien var ferdig innspilt, forteller Christina til TV 2.

Hva som skjer i framtiden får bare tiden vise.

– Akkurat nå tar vi ting som det kommer, avslutter hun.

Else og André

SAMMEN?: Else og Andre i Jakten på kjærligheten på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2
SAMMEN?: Else og Andre i Jakten på kjærligheten på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2

Else Marie Tveit Rødby (33) hadde mange mannlige beundrere på gården sin som gjerne ville bli, men som til slutt måtte reise hjem. I det siste valget ble en nedslått Espen sendt hjem, mens André som hadde kommet inn som en joker på slutten, nesten ikke kunne tro at Else hadde valgt nettopp ham.

En kjempeflott fyr

Else skriver følgende i en epost til TV 2:

«Andrè og jeg har fortsatt kontakt innimellom, og jeg vil vel si vi er gode venner. Vi har begge vært travle i høst, og ikke fått tilbrakt så mye tid sammen at det har kunnet utviklet seg til noe mer enn det. Jeg syns fortsatt Andrè er en kjempeflott fyr, så det inntrykket har ikke endret seg – også har vi jo delt en veldig spesiell opplevelse gjennom jakten på kjærligheten, som vi alltid kommer til å ha til felles.»

Tiden strakk ikke til

André forteller til TV 2 at vennskapet og respekten er gjensidig.

– Vi er gode venner. Det ble bare sånn at tiden ikke strakk til i en travel hverdag, og vi klarte aldri å finne nok tid å tilbringe sammen. Hun er bonde, jurist og lokalpolitiker, og jeg er også travel i min jobb. Vi får se hvordan ting utvikler seg etterhvert, forteller André til TV 2. 

Ole Kasper og Kari

TO: Ole Kasper og Kari i Jakten på kjærligheten på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2
TO: Ole Kasper og Kari i Jakten på kjærligheten på TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2

Ole Kasper Næss (42) var aldri i tvil, selv om han syntes det var tungt å sende Merete hjem i det siste valget – det var Kari han ville ha.

Hemmelighetsfull 

De to var også på ferie sammen i Irland der Kari forklarte at de begge trengte tid fordi både hun og Ole Kasper var forsiktige med å gå for fort frem.

I dag er Kari hemmelighetsfull når TV 2 spør om de to er blitt et kjærestepar.

– Jeg og Ole Kasper har fortsatt kontakt og har tilbragt litt tid sammen, men akkurat nå ønsker jeg ikke å utdype noe mer om vi er kjærester. Vi tar ting i vårt eget tempo. Ole Kasper er en veldig fin fyr og han er nok akkurat som meg, litt vanskelig å komme innpå. Vi er begge to personer som trenger å bruke tid på å bli trygge på hverandre, forteller Kari til TV 2.

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Ole Kasper.

TV 2 søker bønder til ny sesong av Jakten på kjærligheten