Verdens lengste nettmøte går også gjennom verdens lengste tunnel, her strekker Bennny litt på beina.
Verdens lengste nettmøte går også gjennom verdens lengste tunnel, her strekker Bennny litt på beina.

Her har Broom-Benny nettmøte – i verdens lengste tunnel

Har svart på over 50 spørsmål så langt i dag.

Akkurat nå er Broom-redaksjonen ute på veien, for å sette verdensrekord i langt nettmøte om bil.

Den populære Spør Benny-tjenesten har nemlig fått en facelift. Og det markeres med et 24 timer langt nettmøte, over drøye 1200 kilometer.

Det hele startet fra Oslo sentrum tirsdag morgen. Nå har gjengen passert Lærdal og er inne i verdens lengste tunnel.

Uheldig bileier: – Hva mer kan gå galt med denne bilen

Alt mellom himmel og jord

– Så langt har alt gått på skinner. Og jeg synes det er utrolig moro at spørsmålene virkelig har strømmet inn. Så langt har jeg svart på i overkant 50 av dem, det er mange jeg ikke har rukket, men jeg jobber for harde livet med å ta unna flest mulig, sier Benny.

– Hva lurer folket på?

– Alt mellom himmel og jord! Og det er akkurat som det skal være. Det handler blant annet om nybilkjøp, om kranglete bruktbiler, hva som er smart å tenke på når man skal selge bil – og også mange ting rundt service og vedlikehold. Det er ikke alt jeg klarer å ta på strak arm, men da har jeg heldigvis de andre her til å hjelpe meg litt, forteller Benny.

Her kan du lese alle spørsmålene som er besvart så langt

Mørkt og sent

Han har rigget seg til bak førersetet i bobilen, og har kaffekoppen innen rekkevidde. En kjapp lunsjstopp har det også blitt tid til.

– Vi må jo strekke litt på beina, selv om det handler om å få unnagjort flest mulig mil mens det er lyst. Over Hemsedalsfjellet var det også vinter og litt glatte veier. Men nå er det det tørt og faktisk også ganske varmt, 18 grader på det meste inne i Lærdalstunnelen.

– Utfordringen for meg kommer nok når det blir sent i kveld og gutta skal bytte litt på å sove. Da blir nok kaffekoppen god å ha. Men planen er klar: Jeg skal være våken hele tiden. Og utover kvelden og natta håper jeg også å komme helt ajour med alle spørsmålene, sier Benny. 

Klikk her for å følge Broom-gutta på tur

Broom-bobilen inne i Lærdalstunnelen, neste stopp er Bergen.
Broom-bobilen inne i Lærdalstunnelen, neste stopp er Bergen.