Justin og Amy forelsket seg på nettet. Så fikk de tidenes overraskelse

Amy og Justin ante ingenting om sin egen fortid sammen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
  • 1984: De to treåringene Amy Giberson og Justin Pounders var som erteris i barnehagen. En smått sjenert romanse?

Men så tok livene deres, som det gjerne gjør mellom venner i den alderen, forskjellige retninger. Et vagt minne som til slutt glapp taket.

  • 2014: Amy Giberson og Justin Pounders finner hverandre på en datingside på nettet. 

Og etter et år med dating skjønner de at de en gang i tid var bestevenner i barnehagen hjemme i St. Petersburg, Florida, skriver det kulørte ukebladet People.

Førskolelærer Diane Twar kan fortsatt forestille seg de to små treåringene i Sunshine Preschool. De hadde et helt spesielt bånd mellom seg.

– De hadde det kjempegøy med hverandre. Det var en rolig, blyg romanse. En søt forelskelse. De insisterte på å sitte sammen på klassebildet, forteller hun. 

Tiden gikk. De begynte på forskjellige skoler. Og begge forlot til slutt hjembyen.

FOTO: AMY GIBBERSON / PRIVAT
FOTO: AMY GIBBERSON / PRIVAT

Pounders fikk etter hvert tilbud om studieplass på Florida State University i Tallahassee. Giberson dro til Tampa for å studere ved University of South Florida.

Så ville likevel tilfeldighetene det slik at begge etterhvert flyttet tilbake til hjemtraktene – og registrerte seg på samme datingside på nettet.

Pounders kom over profilen til Giberson i november i fjor. Han sendte henne en melding, men forstod ikke at de hadde en slags fortid sammen.

– Jeg så profilbildet hennes og følte meg umiddelbart tiltrykket av henne. Hun bare utstrålte en enorm energi. Jeg kan ikke forklare det, men jeg visste at jeg bare måtte bli kjent med henne, sier han til People.

Derfra gikk det slag i slag. Tekstmeldinger. Den første daten på en restaurant i byen.  

– Da vi møttes og ga hverandre en klem, var det som om jeg hadde kjent ham hele livet. I det jeg så hjem fikk jeg en følelse av at dette var mannen jeg skulle gifte meg med, sier hun.

Men det var først for vel to uker siden at de ifølge People fikk det store sjokket:

Amy Giberson og Justin Pounder som treåringer ved Sunshine Preschool. FOTO: AMY GIBBERSON / PRIVAT
Amy Giberson og Justin Pounder som treåringer ved Sunshine Preschool. FOTO: AMY GIBBERSON / PRIVAT

– Vi satt i bilen og Justin nevnte ut av det blå at han elsket navnet mitt. For han hadde vært forelsket i en jente som het Amy på førskolen. 

Da begynte brikkene å falle på plass: De innså at de hadde gått på samme førskole. Gamle bilder ble sporet opp. 

– Moren til Justin fant et bilde av oss. Jeg begynte å gråte. Jeg var helt i ekstase. Det var meg han hadde hatt et så godt forhold til for så mange år siden. Dette forholdet var «definitely meant to be».

Selv om det selvsagt bare er tilfeldigheter som gjorde at de møttes igjen og falt for hverandre, mener paret selv at det er såkalte «høyere makter» som står bak.

– Noen eller noe hadde definitivt avgjort at vi ikke skulle møtes igjen før nå. Vi har vært så nærme hverandre hele tiden, men fant ikke hverandre før tiden var inne, sier Pounders.