Humorserien Kollektivet så dagens lys på TV 2 høsten 2011 og opparbeidet seg raskt en stor og trofast tilhengerskare.

Humorfavoritter

Den opprinnelige gjengen, bestående av Sebastian Trulrsud Brynestad, Kevin Vågenes, Jacob Schøyen Andersen, Fritjof Josefsen og Cecilie «Cess» Steinman Neess ble snart utropt til humor-Norges arvtakere og har de siste årene mottatt flere priser for sitt arbeid.

Gir seg på topp

Etter snart fem år på på luften og over ni hundre humorinnslag er det slutt. Torsdag 19. november sendes den aller siste Kollektivet-episoden på TV 2. Ikke rart Cecilie «Cess» Steinmann Ness syntes det er litt vemodig.

– Selvfølgelig er vi triste! Det er veldig rart. Dette har vært fire og et halvt år av livene våre, hvor det har vært oss fem som en gjeng. Folk tenker på oss som en gjeng, og vi tenker på oss selv som en vennegjeng. Vi er gode kolleger, vi er gode venner...så dette blir veldig, veldig rart, forteller «Cess» etter at det siste opptaket er ferdig.

– En fantastisk tid

Også Jacob Schøyen Andersen har vansker for å tro at det faktisk er over.

– Det blir veldig rart, men jeg bare tenker at vi har hatt en så fin tid sammen. Vi har fått laget så utrolig mye rart, og bra, og dårlig og dritbra om hverandre. Vi har har fått lov til å prøve og feile...og det har bare vært en helt fantastisk tid, forteller Andersen til TV 2.

Nye prosjekter på gang

Selv om det er slutt for Kollektivet, lover Kevin Vågenes at det ikke er det siste vi har sett av humorgjengen.

– Det er slutt på akkurat denne konstellasjonen for en stund framover, men vi har alle prosjekter på gang – så folk som liker det vi holder på med, kommer til å se oss igjen, forteller Vågenes hemmelighetsfullt til TV 2.

Den aller siste episoden av Kollektivet blir sendt torsdag 19. november på TV 2.

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK
Vis flere