VELTRENT: Cristiano Ronaldo ser ut som han er hugget ut av sten og har ingen problemer med å vise det frem. Foto: Scanpix
VELTRENT: Cristiano Ronaldo ser ut som han er hugget ut av sten og har ingen problemer med å vise det frem. Foto: Scanpix

Ronaldo-filmen: 19 sekunder i United-drakt – 3:45 i bar overkropp

Det hersker liten tvil om at Cristiano Ronaldo er fornøyd med magemusklene sine.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Produsentene av «Ronaldo» lover seerne en «intim og avslørende reise gjennom livet til en av verdens mest bejublede idrettsutøvere».

Intime bilder er det også nok av, skriver The Wall Street Journal etter en grundig gjennomgang av dokumentaren.   

Mer kropp enn Manchester United

«Det er få ting Ronaldo elsker mer enn å ta av seg skjorten», skriver storavisen i sin noe syrlige anmeldelse av filmen.

Av totalt 89 minutter går nemlig tre minutter og 45 sekunder med til å vise Real Madrid-spilleren i bar overkropp, selv om mange nok hadde godtatt å se på hans veltrente torso i flere minutter enn det.

Til sammenligning er det bare 19 sekunder med Ronaldo i Manchester United-drakt, klubben han spilte for i seks sesonger og ble en verdensstjerne i.

«Ronaldo tar av seg klærne for å pusse tennene, for å feire mål i Champions League-finalen, for å trene i bassenget og, ved én anledning, for å sjekke ut magemusklene sine på et privatfly», fortsetter WSJ.

Rivaliseringen med Lionel Messi, som ved to anledninger bare omtales som «han andre», blir viet to minutter 37 sekunder.

Ifølge avisen får man ikke noe særlig innblikk i hva som gjør Ronaldo til verdens beste fotballspiller, men det males et bilde av en person som er isolert og blir jaktet på av fans og presse.