Engelsk tabloid: – Ancelotti møtte Chelsea-representant

Spekulasjonene rundt José Mourinhos fremtid fortsetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelseas sesongstart har så langt vært som en gjennomsnittlig X-Files-episode: Du tror det ikke før du får se det. Etter tolv serierunder er den regjerende Premier League-mesteren bare nummer 16 i Premier League. Sju tap og bare tre seire er den dystre statistikken for José Mourinhos mannskap denne sesongen.

De svake resultatene gjør at portugiseren sitter utrygt i managerstolen. Flere navn er blitt nevnt som aktuelle erstattere. Brendan Rodgers, Roberto Di Matteo, Guus Hiddink og Diego Simeone er noen av dem.

Men én manager, som for tiden er ledig på markedet, er kanskje den største favoritten til å overta blåtrøyene.

CELEBERT SELSKAP: En gjest, Cristiano Ronaldo, Carlo Ancelotti og superagenten Jorge Mendes var på plass på Leicester Square mandag kveld. Foto: Ian West/PA Wire
CELEBERT SELSKAP: En gjest, Cristiano Ronaldo, Carlo Ancelotti og superagenten Jorge Mendes var på plass på Leicester Square mandag kveld. Foto: Ian West/PA Wire

Carlo Ancelotti var på plass da filmen «Ronaldo» hadde premiere i London mandag kveld. I etterkant møtte han en Chelsea-representant, skriver The Sun.

Møtet fant sted på den fasjonable italienske restauranten Quattro Passi i Mayfair. Ifølge The Sun ble Ancelotti observert i samtaler med flere forretningsmenn. En av dem var en advokat som representerer Chelsea, skriver avisen.

Ancelotti vant The Double med Chelsea i 2010, men fikk sparken et år seinere. Ancelotti tok over Paris Saint-Germain før han dro videre til Real Madrid i 2013.

Ancelotti fikk sparken i Real Madrid da klubben «bare» ble nummer to i La Liga forrige sesong.