Jakten-Christina om kvelden med Ruben: – Det ble veldig romantisk

Christina trives best med Ruben – men helst uten kameraene til stede.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten var det Ruben sin tur å komme på besøk hjem til Christina på Lørenskog, rett utenfor Oslo.

Ønsket mer åpenhet

I programmet fortalte Ruben at han håpet Christina ville være mer åpen mot ham, enn på gården.

– Christina var litt beskjeden da hun var på besøk hos meg. Når jeg nå er på hennes hjemmebane håper jeg å få se den «ekte» Christina, og at hun vår vist meg hvem hun er.

Ikke så enkelt

Christina innrømmer at hun sliter med sjenanse og at hun ikke har lett for å åpne seg helt for Ruben.

– Jeg har alltid vært sånn. Hvis jeg liker en gutt kan jeg bli veldig betatt, men så fort jeg får en bekreftelse fra personen så får jeg panikk. Jeg turte ikke åpne meg på gården til Ruben fordi jeg var redd for at Ruben skulle såre meg, forteller Christina som ikke har vært i et forhold på over seks år.

Føltes mye tryggere

– Hvordan var det å ha Ruben på besøkt?

– Jeg gledet meg veldig, og så følte jeg meg mye tryggere ettersom Ruben nå var på min egen hjemmebane. På gårdsuke så var flere man ikke kjente så godt, så det var fint å bare være sammen med Ruben, forteller Christina til TV 2.

Romantisk kveld

Det ble også litt løsere stemning da kameraene forsvant, innrømmer Christina til TV 2.

– Vi laget mat, bare oss to og hadde en romantisk kveld sammen. Han er ikke så flink til å lage mat, det merket jeg. Vi var også ganske slitne etter opptakene, men jeg merket også hvor godt det var å være helt alene med Ruben, forteller hun til TV 2.

Hete følelser

Christina forteller også at det ble en romantisk kveld da de fikk lov til å være alene.

– Det ble kyssing. Jeg føler i grunn at følelsene mine for Ruben bare blir sterkere og sterkere, og at jeg er blitt mer betatt av ham etter besøket, forteller Christina til TV 2.

Ferieromantikk

I programmet spurte også Ruben om Christina hadde lyst til å bli med ham på ferie til Malta.

– Hva tenkte du om feriestedet?

– Jeg ble veldig glad da han avslørte at vi skulle til Malta. Det skal bli veldig godt å reise til et sted der vi begge er i ukjente omgivelser og kan være sammen helt alene.

Flytter gjerne til Ruben

Christina innrømmer at hun ikke er fremmed for tanken om å flytte hjem til gården til Ruben dersom de innleder et fast forhold.

– Hvis det blir oss to, så kunne jeg tenke meg å flytte til Arna, avslutter Christina til TV 2.

Kjærlighetstur 

I neste episode av Jakten på kjærligheten skal parene reise på ferie sammen. Kjartan og Tina opplever naturskjønne omgivelser i vakre Sveits, mens Ole Kasper og Kari får et nervepirrende nærmøte med et rovdyr under sin ferie i Irland.

Blir utfordret av André

Else og André får endelig sjansen til å være sammen helt alene på sin ferie til Helsinki i Finland, der Elses aller største frykt blir satt på en luftig prøve.