NY KJÆRESTE: Det er en finsk rapper som har kapret programlederens hjerte. Her er Triana Iglesias da hun deltok i «Skal vi danse». 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
NY KJÆRESTE: Det er en finsk rapper som har kapret programlederens hjerte. Her er Triana Iglesias da hun deltok i «Skal vi danse». Foto: Lise Åserud / Scanpix

Triana bekrefter ny kjæreste

Triana Iglesias avslører at hun er i et forhold med den 10 år yngre finske rapperen Sohlman.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Ja, det stemmer, bekrefter Triana Iglesias (35) overfor TV 2. 

Paradise Hotel-programlederen la tidligere denne uken ut et hett bilde på Instagram av seg selv og sin nye kjæreste, den finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (25).

@mikaelgabriel How Much attention do you need? ME: All of it! 💙

Et bilde publisert av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Sohlman, bedre kjent under artistnavnet Mikael Gabriel, er fra Helsinki. Rapperen har gitt ut flere album, og skal ifølge finske Satakunnan Kansa debutere som skuespiller i filmen Bodom i 2016.

Også i Finland har paret fått oppmerksomhet. Til den finske nettsiden Ilta Sanomat beskrev rapperen Iglesias som «den perfekte kvinnen» allerede i juli.

Det ble slutt mellom Iglesias og ekskjæresten Yannick de Brito (35) tidligere i år, etter ett og et halvt år sammen, ifølge Se og Hør. De Brito jobber, i likhet med Iglesias nye kjæreste, i musikkbransjen, og er en av Norges mest ettertraktede DJ-er.

Iglesias var i mange år sammen med en annen norsk DJ; Nils Olav «Noa» Lausund (35). Paret, som den gang var samboere, gjorde det slutt i 2011 etter fem år sammen. Iglesias og Lausund har i etterkant av bruddet jobbet tett sammen under innspilling av reality-programmet Paradise Hotel.