Torsdag kveld var det førpremiere på andre sesong av TV 2-programmet «Iskrigerne». Utenfor Klingenberg kino i Oslo dukket Vålerenga-spillerne opp på den røde løperen.

Erik Follestad (26) kom sammen med sin nye kjæreste Pia Narvesen (27). Hun spiller håndball for Drammens-klubben Glassverket.

Paret gikk sammen på Norges Toppidrettsgymnas for flere år siden, men søt musikk oppsto først denne påsken, da de møttes i Hemsedal. 

– Det er behagelig at vi begge har den samme jobben. Vi har forståelse for hva den andre driver med. Men det betyr også at vi ikke får sett så mye til hverandre, sier Follestad.

Narvesen gleder seg til å se kjæresten og de andre Vålerenga-spillerne på TV-skjermen. 

KJÆRESTER: Håndballspiller Pia Narvesen (27) og Vålerenga Ishockey-spiller Erik Follestad (26). FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2
KJÆRESTER: Håndballspiller Pia Narvesen (27) og Vålerenga Ishockey-spiller Erik Follestad (26). FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2

– Det er veldig hyggelig å være med på premieren. Jeg er spent på hva som kommer til å skje i denne sesongen, sier hun. 

Kjendisstatus

Follestad kan avsløre at andre sesong av dokuserien om Vålerenga Ishockey vil bli litt annerledes enn første sesong. 

– Det blir mindre ishockey og mer utenomsportslige ting. Seerne blir bedre kjent med personene rundt klubben, sier han. 

Den første sesongen gjorde suksess da den ble sendt på TV 2 Zebra for ett år siden.

– Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, sier Follestad.

Ishockey-guttene har også fått kjenne litt på kjendisstatus i løpet av det siste året.

– Vi kommer kanskje litt lettere inn på byen og har fått flere følgere på Instagram, sier Follestad.

Tobarnsfar

TOBARNSFORELDRE: Brede Csiszar (28) og hans samboer Veronica Andersen. FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2
TOBARNSFORELDRE: Brede Csiszar (28) og hans samboer Veronica Andersen. FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2

Kaptein Brede Csiszar (28) hadde også med seg kjæresten på den røde løperen. Han og samboeren Veronica Andersen ble nylig foreldre til lille Oline. Nå er de tobarnsforeldre.

– Det er moro å være tobarnsfar, men det er også en helt annen hverdag. Det blir mye med både jobb og ishockey i tillegg til familie. Madamen tar mye av støyten, sier Csiszar.

– Brede er fantastisk som pappa, svarer samboeren. 

Som kaptein var Csiszar en sentral person i den første sesongen av «Iskrigerne». Han er glad for at serien har gitt ishockey et løft i Norge. 

– Det er fint å kunne vise frem andre sider av ishockeysporten, og serien engasjerer de yngre. Når vi spiller bortekamp, merker vi at de unge tilskuerne er mer interessert i oss enn i hjemmelaget, sier han. 

NY SESONG: Dokuserien «Iskrigerne» følger Espen «Shampo» Knutsen og resten av Vålerenga-gjengen gjennom et helt år. FOTO: TV 2
NY SESONG: Dokuserien «Iskrigerne» følger Espen «Shampo» Knutsen og resten av Vålerenga-gjengen gjennom et helt år. FOTO: TV 2

Nykommer på laget

Den andre sesongen av «Iskrigerne» følger ishockeysesongen 2014/2015. Da var Tallak Lyngset (21) en av nykommerne på laget. 

– Det er litt krevende å være den nye gutten, siden da må man gjøre alle drittjobbene, som å plukke opp pucker og fylle vannflasker, sier han. 

På den røde løperen var også klubbdirektør Jan Tore Kjær (47), som nå er ferdig i VIF Hockey etter 18 år i klubben. 

– Jeg kommer til å savne tilhørigheten til guttene. De er fantastiske gutter, som er både jordnære, ærlige og følelsesladde. De har fått meg til å føle meg ung i 20 år, sier Kjær. 

Ny sesong av «Iskrigerne» har premiere på TV 2 Zebra mandag 9. november kl. 22.30.

Vis flere

 

 

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK