Fotballryktene: – Klopp og van Gaal kriger om dansk supertalent

Mens Marco Reus drømmer om å spille fotball i varmere strøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er tidlig i november og noen har allerede begynt å tenke på hvilke julegaver de skal handle inn, mens andre er ferdighandlet. Storklubbene i Europa er også godt i gang med å forberede deres gaver til fansen. Her er det neppe de harde pakkene som gjelder. Derimot vil stjernespillere, unge talenter og prislapp være avgjørende faktorer. Noen vil bli skuffet, andre vil bli overrasket, mens enkelte kanskje vil ende uten spillere under treet.

Her er dagens fotballrykter!

Vi starter i Liverpool hvor det fortsatt herjer Jürgen Klopp-feber. Den nyansatte tyskeren har likevel ennå ikke fått mulighet til å hente inn de forsterkningene han ønsker. Mange Liverpool-supportere drømmer nok om at det skal hentes inn store navn fra Borrusia Dortmund, og ifølge Express.de ser Klopp riktignok mot Tyskland, dog noen mil lenger sørover. Bayer Leverkusens Stefan Kießling skal nemlig være den første kommer inn døra dersom den energiske tyskeren får det som han vil. Den 31 år gamle spissen vil i det minste være sårt trengt med tanke på at Danny Ings, Daniel Sturridge og Christan Benteke alle har vært skadeplaget denne sesongen.

Liverpool-supporterne ønsker trolig heller å høre at spillere som Marco Reus er på vei inn portene, men da må nok noen skuffes. 26-åringen skal nemlig ha et ønske om å dra til Spania og Barcelona, melder Daily Star.

Merseyside-klubben har så langt ikke tapt en eneste kamp under Klopps ledelse, noe enkelte trolig vil takke Simon Mignolet for. Det gjør ikke Klopp. For ifølge Sky Sports skal den tidligere Borrusia Dortmund-treneren være lite imponert over Liverpools sisteskanse. Han har i stedet latt seg overbevise av Marc-André ter Stegen i Barcelona og skal prøve å overbevise katalanerne om at Claudio Bravo fint kan klare seg som førstekeeper på Camp Nou.

En manager som har hatt det lite hyggelig den siste tiden er José Mourinho. I mediene har det i lang tid blitt spekulert i hvor lenge han kan fortsette uten at det snur for Chelsea, og ryktene begynte derfor å svirre om at andre klubber skulle være interessert i 52-åringen. En av klubbene som ble nevnt var Monaco, men nå går klubben ifølge Sky Sports ut og avfeier alle ryktene rundt en mulig overgang.

Monaco skal derimot være en aktuell klubb for Chelseas Charly Musonda. Allerede i sommer skal Ligue 1-klubben ha forsøkt å få midtbanemannens tjenester for over 100 millioner kroner, uten hell, men nå skal nådestøtet komme i januar, skriver Mirror.

Harry Kane har omsider notert seg for noen scoringer, men Tottenham-manager Mauricio Pochettino skal fortsatt ikke vært helt overbevist om at engelskmannen på egen hånd vil klare å skyte Spurs til Europa. Daily Mail mener å vite at de nå skal forsøke seg på en dobbel i Gent. Det ene målet er 26 år gamle Laurent Depoitre som har notert seg for seks mål på 14 kamper for ligalederne i Belgia. Også Moses Simon skal være i siktet. Nigerianeren er kun 20 år og er en anvendelig angriper. I går var Tottenhams speidernettverk på tribunen for å se Gent mot Valencia i Champions League uten at de nødvendigvis kaster pengesekker til Belgia. Depoitre gikk mållløs av banen, mens Simon varmet benken.

Var det noen som trodde vi hadde glemt det danske supertalentet? Ikke fortvil, her kommer det du trenger å vite. For Emre Mor er et navn både Louis van Gaal og Jürgen Klopp har notert med store bokstaver. 18-åringen skal være regnet som et av de største talentene i Europa og hans prestasjoner for Nordsjællands U19-lag har gjort at speidere har satt seg på fly i retning Danmark. Både Borussia Dortmund og Ajax skal også være svært lystne på å skaffe seg Mors tjenester, skriver Daily Mail.

Wayne Rooneys og Manchester Uniteds angripere har fått svært mye kritikk. Det har også åpenbart Louis van Gaal fått med seg, for nå skal han jakte en av de heiteste spillerne i Premier League. Nederlenderen skal nemlig mene at Riyad Mahrez skal være en ideell forsterkning, men skal vi tro spillerens agent har det så langt ikke vært noe kontakt mellom klubbene, melder Sky Sports. Mahrez har scoret sju mål så langt i Premier League og har fem målgivende.

Vi avslutter med Andrea Pirlo. Den italienske magikeren har i lang tid blitt linket til Manchester City, men de ryktene er det nå slutt på, ifølge Manchester Evening News. Manuel Pellegrini skal nå visstnok ikke være interessert i veteranen fordi han mener de lyseblå har god nok dekning på midtbanen.