TIL STABÆK:  Ohi Omoijuanfo (21) scoret 15 mål i Obos-ligaen denne sesongen. Nå er han klar for Stabæk.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIL STABÆK:  Ohi Omoijuanfo (21) scoret 15 mål i Obos-ligaen denne sesongen. Nå er han klar for Stabæk.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Storscorer fra OBOS-ligaen klar for Stabæk

– Han kan bli så god at vi kan selge ham videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stabæk har gjort sin første forsterkning inn mot 2016-sesongen.

Forsterkningen heter Ohi Omoijuanfo (21) og kommer fra Jerv.

Angriperen scoret 15 mål for klubben i løpet av 2015-sesongen og kommer til Stabæk vederlagsfritt ved utløp av kontrakten.

– Fysisk sterk og ganske rask 

Oslo-gutten spilte tidligere for Lillestrøm og ble i 2010, i en alder av 16 år og 300 dager, tidenes yngste målscorer i Tippeligaen.

– Jeg gleder meg veldig til å fortsette karrieren i Stabæk, sier Omoijuanfo til Stabæks hjemmesider

– Jeg kjenner godt til Stabæk. De har vært dyktige til å utvikle talenter og til å gi unge spillere muligheten. Jeg er på et punkt i karrieren hvor utvikling er viktig og jeg vil gjerne ta det neste steget. Det vet jeg Stabæk kan hjelpe meg med.

Sportssjef Inge André Olsen er også strålende fornøyd med signeringen.

– Ohi er en fysisk sterk spiller, som er ganske rask. Han har scoret mange mål i OBOS-ligaen i år, og vi håper jo å bidra til at han utvikler seg videre her i Stabæk.

– Hvis vi klarer å få han til å være aktiv i 90 minutter, score mål og være en trussel for ethvert forsvar i Tippeligaen, så kan han bli så god at vi kan selge ham videre. Men først og fremst så skal han bidra for Stabæk, sier Olsen.

Før den tid skal han imidlertid fortsatt bidra for Jerv, ettersom Grimstad-klubben har kvalifisert seg til Tippeliga-playoff.