Katarina ute av «Skal vi danse»: – Jeg ville ikke ha vært dette foruten

Lørdag kveld var det duket for halloween-aften i «Skal vi danse».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne lørdagen var det Katarina Flatland som måtte forlate «Skal vi danse», etter at hun havnet i en danseduell med Samuel Massie.

Dermed er det bare tre deltagere igjen i konkurransen. 

Fløysvik som gjestedommer

Etter at PelleK måtte forlate programmet i forrige uke, sto Katarina Flatland (25), eventyrer Samuel Massie (22), artist Adelén (18) og artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) klare med hver sin dansepartner lørdag kveld.

Også Tor Fløysvik gjorde comeback i sendingen – denne gang som gjestedommer. Dermed var det duket for en skikkelig «halloween-spesial».

Etter at parene hadde danset én dans hver, skulle deltakerne danse sammen – helt uten profesjonell hjelp. Katarina Flatland skulle svinge seg med «Staysman», og Adelén med Samuel Massie.

– Nå synes jeg det ble bra utover i uken. Jeg var litt redd, for man er så innmari trygg på partneren. Det sitter i hodet, det ikke nødvendigvis at det vi gjør med beina var så mye bedre, sa Katarina da dansen med «Staysman» var overstått.

– Har tatt på meg kappen

Etter at dommerpoengene var lagt sammen med seerstemmene, ble det klart at Katarina Flatland og Samuel Massie måtte ut i duell. 

– Jeg har forberedt meg, jeg har tatt på kappa mi. Så jeg er klar for den duellen. Men det er to uker igjen til finalen, så det er ingen hemmelighet at jeg gjerne skulle ha vært der, sa Flatland før den siste dansen.

– Jeg synes det var gøy jeg, selv om jeg er sint, sa Samuel da dansen med Marianne var overstått.

– Ville ikke vært dette foruten

Til slutt ble det klart at Katarina Flatland måtte forlate konkurransen.

– Jeg ville aldri ha vært dette foruten. Jeg er ikke en person som er veldig glad i å gjøre ting jeg ikke kan, men det har vært veldig, veldig gøy, sa hun etter at resultatet var klart. 

Hun benyttet også muligheten til å takke dansepartneren sin. 

– Tom-Arild, nå må jeg få lov til å takke deg. Du er min store helt. Tusen hjertelig takk, sa hun. 

– Og du er min store helt, altså. Hun danser så bra på så kort tid, svarte Tom-Arild Hansen.