Psykolog om Bieber-skandalen: – Jeg er stolt av gutten

Justin Bieber knuste ungpikehjerter, men får støtte fra psykolog John Petter Fagerhaug.

Den canadiske popstjernen Justin Bieber (21) var i storform da han gjestet «Senkveld». Ungpikeidolet åpnet rett og slett med å overta rollen som programleder, til beliebernes elleville glede.

Gleden skulle imidlertid ikke vare lenge. 

Rett etter innspillingen av programmet, samlet nesten tusen av landets største Bieber-fans seg for å se idolet opptre på en minikonsert på Chateu Neauf i Oslo. Etter å ha fremført sangen «Boyfriend», mistet superstjernen kontroll over temperamentet da han skulle tørke opp vann som var sølt ved scenekanten. 

– Jeg gjør ikke showet, sa Bieber, før han stormet av scenen. Kort tid senere forlot canadieren landet i privatfly. 

– Skuffelsen går fort over

Belieberne var naturligvis svært skuffet da deres forbilde valgte å avbryte konserten. Sjokk-exiten skapte overskrifter i utenlandske medier.

Psykolog John Petter Fagerhaug tror skuffelsen vil gå fort over. 

– Det som er morsomt og fint med unge mennesker, er at det ofte går veldig fort over. Det ser vi som regel alltid. I denne situasjonen er det gråt, så blir de ferdige med det, og så digger de fortsatt Bieber, sier Fagerhaug til «God kveld Norge». 

Psykologen sier det er bra at superstjernen setter grenser.

– Jeg synes det er litt bra det han gjør. Han gir alt, blir sliten, setter grenser og sier i fra, går og sier unnskyld til publikum. Jeg synes det er en helt perfekt måte å sette grenser på, sier han. 

– Jeg er stolt av gutten, legger psykologen til. 

– Må lære seg folkeskikk

Kjendisnorge er imidlertid ikke like tilgivende som psykolologen og fansen. 

– Er du fortsatt en belieber etter dette?

– Nei, virkelig ikke. Vet du hva? Han trenger å lære seg litt folkeskikk, sier realitystjernen Linni Meister til «God kveld Norge».