Nordtveit scoret i 4-1-seier mot Jarsteins Hertha

Håvard Nordtveit avsluttet scoringsballet da Borussia Mönchengladbach knuste Rune Jarstein og Hertha Berlin 4-1.

SCORET: Håvard Nordtveit scoret for Mönchengladbach. Foto: Scanpix

Gjestene ledet 2-0 til pause og økte ledelsen vel ti minutter ut i annen omgang.

Håvard Nordtveit spilte hele kampen på høyreback for Borussia Mönchengladbach, og han toppet kampen med å avslutte et angrep startet av Ibrahima Traore og Joker Schultz med å sette ballen i mål bak landsmann Rune Almenning Jarstein.

Laget til Nordtveit er i kjempeform og seieren mot Hertha Berlin er lagets sjette strake seier. Det gjør at de er med i medaljekampen på sin fjerdeplass.

Med seier 3-1 mot Werder Bremen, er Dortmund nå fem poeng bak Pep Guardiolas Bayern München etter at sørtyskerne kun spilte 0-0 borte mot Eintracht Frankfurt fredag.

Marco Reus sendte Dortmund i ledelsen etter kun ni minutter før tidligere Lillestrøm-spiller Anthony Ujah brakte balanse i regnskapet. Henrikh Mkhitaryan stupte inn 2-1 til bortelaget like før pause, før Reus økte med sin scoring etter 72 minutter.