Det forteller han til TV 2.

– Det er en nese som er smadret, men den er på plass, sier Fløysvik (66), fremdeles rystet etter opplevelsen han sier fant sted ved Abbortjern i Nordmarka i Oslo fredag ettermiddag.

Ifølge Fløysvik var han på tur med hundene sine da en syklist kom i stor fart mot ham. Syklisten ropte «Få den drittbikkja ut av veien» uten å gi tegn til at han ville slakke ned farten.

DELTE: I denne posten fortalte Tor Fløysvik hva som hendte på skogtur.
DELTE: I denne posten fortalte Tor Fløysvik hva som hendte på skogtur.

– Før jeg fikk summet meg slo han til meg med knyttneven eller albuen. Jeg gikk rett i bakken og blødde mye, sier Fløysvik.

Området hendelsen skjedde er ifølge den profilerte dansedommeren ikke et vanlig sted for syklister å ferdes.

– Jeg ble overrasket over i det hele tatt å se en syklist der. Jeg rakk bare å si «sitt» til hunden min, så den ble heldigvis ikke truffet, sier Fløysvik.

Ifølge Fløysvik gav han med håndbevegelser signal til syklisten at han måtte senke farten, men bare sekunder etter dette falt slaget.

– Sånn sykling kan vi ikke ha. Det er ikke en syklist som eier marka, sier Fløysvik oppgitt.

  • Tlf/SMS/MMS: 02255
  • Fra utlandet: +47 915 02255
  • E-post: tips@tv2.no

Dansedommeren sier han ikke har bestemt seg helt for om han vil anmelde hendelsen.

– Jeg rakk aldri å se ordentlig på ham da jeg gikk i bakken. Han forsvant videre i 30-40 kilometer i timen, forteller den forslåtte TV-dommeren. 

Fløysvik er lørdag tilbake som gjestedommer i Skal vi danse etter at han i fjor takket for seg etter ni sesonger i TV-programmet. Hendelsen i skogen setter ingen stopper for returen.

– Nå skal jeg bruke kvelden til å komme meg og lade opp til morgendagen, sier Fløysvik.

 

LIK TV 2 Nyhetene PÅ FACEBOOK