Universal: – Vi har ikke snakket med Justin Bieber

Justin Biebers plateselskap, Universal Music Norge, som er ansvarlige for skandalekonserten, har ikke snakket med superstjernen.

Torsdag kveld var i underkant av tusen Justin Bieber-fans samlet på Chateau Neuf i Oslo for å se idolet sitt opptre på en minikonsert. 

Det ble ikke solgt noen billetter til konserten i forkant, så alle som var tilstede var heldige vinnere av gullbilletter gjennom ulike konkurranser, samt noen spesielt inviterte.

Etter å ha sunget første låt «Boyfriend» mistet superstjernen temperamentet da han skulle tørke opp vann som var sølt ved scenekanten. Jentene på første rad tok på idolet sitt da han tørken scenekanten, til tross for at han ba dem om å la være. Etter få sekunder stormet han av scenen og slang fra seg jakken og capsen. 

Konsertarrangøren, Universal Music Norge, har ikke snakket med superstjernen etter skandalen.

– Nei, vi har ikke snakket med Justin personlig etter hendelsen, bare gjennom managementet hans, sier Gjermund Moastuen, markedsdirektør i Universal Music Norge til TV

Se video av dramatikken øverst i saken!

– Må se på tingene i kjølevannet

Fredag morgen har ikke arrangøren rukket å rydde opp i furoren som hele verden har fått med seg. 

– Vi har fått noen timer på øyet nå og foreløpig bare ordnet i logistikken rundt at resten av reisefølget til Bieber også forlater Norge. Så må vi se på de tingene som ligger i kjølevannet av hendelsen, sier Moastuen.

De har ikke rukket å ta stilling til hvilke følger episoden får, og hvordan de skal håndtere hatsituasjonen som jentene på første rad er blitt utsatt for. 

– Vi må snakke med TV 2 og partnerne våre og samle trådene. Vi kommer til å bruke dagen på å ta tak i dette.

– Veldig beklagelig

Arrangører beklager hendelsen og er lei seg for at fansen ikke fikk det de skulle.

– Jeg syntes det er veldig trist at noe sånt skjer og at så mange fans ikke fikk se minikonserten og den opplevelsen de forventet. Det er veldig beklagelig.

På spørsmål om det var noe i forkant av konserten som kunne indikere at Justin Bieber ikke var i godt humør eller god form, svarer Moastuen knapt. 

– Det er utenfor vårt herredømme, og det har vi ikke kontroll på, så det er ikke noe jeg kan kommentere.