BEKLAGER: Instagram-innlegget til Justin Bieber. Foto: Skjermdump / Instagram
BEKLAGER: Instagram-innlegget til Justin Bieber. Foto: Skjermdump / Instagram

Bieber beklager

I et lengre innlegg på Instagram forklarer popstjernen hvorfor han stakk fra Oslo-konserten. Plateselskapet bekrefter at han ikke kommer tilbake. 

Slik lyder Instagram-innlegget som Justin Bieber la ut kort tid etter han stormet av scenen på Chateau Neuf:

«Dessverre har det vært en vanskelig uke for meg, med lange dager uten søvn, hvor jeg har måtte være «på» foran kamera og fansen. Jeg mente på ingen måte å virke slem, men valgte å avslutte showet fordi folk på første rad ikke vil høre etter. Forhåpentligvis vil folk forstå hvorfor jeg gjorde som gjorde. Jeg håndterer ikke alltid ting på riktig måte, men jeg er et menneske, et menneske som arbeider med å bli bedre til å respondere og ikke reagere. Dessverre blir andre like skadelidende som meg på grunn av dette. Jeg er lei på vegne av dem bakerst i salen, og beklager til alle andre som er skuffet. Beklager for at jeg sløste med tv-folkenes tid, men jeg skal gjøre det godt igjen på neste turne.»

Bekrefter at Bieber ikke kommer tilbake

I 23-tiden bekreftes det at Bieber har forlatt bygningen og at det ikke blir konsert. Universal sier at artisten unnskylder, men fansen er ekstremt skuffet.

Følg utviklingen av Bieber-skandalen i vårt livesenter.

Senkveld-programlederne tok så ordet på scenen. 

- Vi synes dette er jævla bedritent. Det synes vi og. Vi hadde gledet oss til dette. Vi skal gjøre alt vi kan for å få Justin tilbake til Senkveld, og da skal dere komme, sier Harald Rønneberg.

- Vi er lei oss. Dere er kule, fantastiske og fortjener mer, sier Thomas Numme.

Etter beskjeden fra Senkveld-gutta forlater fansen salen. Mange av dem gråtende.

Plateselskapet henviser til Instagram

- Det eneste vi kan si at er at han har forlatt Chateau Neuf. Dette var utenfor vår kontroll. Vi beklager på det dypeste ovenfor fansen som er til stede, sier Jan Petter Dahl, kommunikasjonsansvarlig i TV 2.

Biebers plateselskap, Universal, henviser til popstjernens Instagram-melding. 

Andre gang på under 24 timer

Ifølge kjendisnettstedet TMZ er dette andre gang på under 24 timer at Bieber stormer ut. Han skal også ha forlatt et radiointervju i Spania onsdag i sinne, skriver TMZ. 

Det er fremdeles uklart akkurat hva som skjedde før Bieber forlot scenen i Oslo torsdag kveld.

En video lagt ut på Twitter av fansiden BieberCrew, viser at popstjernen prøver å tørke opp noe på scenekanten, før han blir irritert og stormer ut mens hans sier: «I'm not doing the show».

Følg utviklingen av Bieber-skandalen i vårt livesenter.